Advent og ventetid

Advent 2017 vil vi i Bedehuskirken invitere deg med på en liten reise frem mot at Jesusbarnet blir født. Hver morgen kl 06 publiserer vi en ny liten refleksjon som skal være til hjelp for deg og dine forberedelser til selve julefeiringen. Advent er en tradisjon som er formet av kirken gjennom tusener av år, og det er faktisk ikke en kommersiell greie. Det finnes altså millioner av mennesker gjennom hele kirkehistorien som har brukt disse ukene frem mot julaften til å sette seg selv i kontakt med den store fortellingen om Gud som blir menneske og fødes inn i vår verden som et lite menneskebarn.

Det tar noen minutter å lese hver dag, og noen dager vil vi også legge ved en bønn, et sitat til å meditere over eller en kort video du kan se. Du velger selvsagt selv når på dagen du leser og hvor mye tid du bruker. Vi tror de aller fleste klarer prioritere noen minutter hver dag i 24 dager. Trykk «delta» og du vil få en påminnelse hver dag.

For å bli med på reisen trykk deg inn her

PS: Inviter gjerne med deg noen til å lese sammen med! Ofte er det større utbytte å gjøre ting sammen.