Hemsedal 2018

Vinterferien nærmer seg og vi er igjen klare for et av årets høydepunkt: Hemsedal!

GN reiser sammen til KRIK høyfjellssenter fra søndag til torsdag, 11. - 15. februar. Påmeldingen åpner mandag 8. januar kl. 09:00 på checkin.no (søkeord GN). Det er totalt 45 plasser til deltakere denne gangen. Ungdommer som er en del av en GN-huskirke vil få førsteprioritet det første døgnet, til og med tirsdag 9. januar kl. 09:00. Får du ikke plass vil pengene tilbakebetales. Det kan lønne seg å melde seg på "venteliste" om det blir fullt.

Prisen ligger på 3750,- for alle deltakere, det blir altså ikke søskenpris.

Pris inkluderer alt: reise til og fra Hemsedal, mat, heiskort og overnatting.

Generell info:

Vi reiser fra parkeringsplassen på M44 søndags morgen. Bussturen tar omtrent mellom 8 og 10 timer, alt etter værforholdene. Mandag, tirsdag og onsdag går den største delen av dagene med til å stå i trekket. Hver kveld vil det være et obligatorisk møte, og foruten dette blir det tid til henging. KRIK hotellet har badestamp og badstu som en kan betale for å bruke. Torsdags morgen skal vi være på vei hjem fra kl. 09:00 om alt går etter planen.

Rommene vil på forhånd bli inndelt av lederne. Du har mulighet til å ønske opp til 3 personer som du vil havne sammen med. Du er garantert å havne med minst én av disse personene.

Dette er et rusfritt arrangement. For å få en så god tur som mulig så forventer vi at ungdommene hører på og innretter seg etter beskjeder fra lederne.

Ta kontakt om du lurer på noe

// susanne.fasseland@bedehuskirken.no