GN Ungdom

«Midt på Jæren mødlå Klepp og Hå..», der ligger Bryne

 

Ungdommene i GN samles til ungdomsgudstjeneste fredager i oddetallsuker på Saron kl. 20:00. Hver fredag vi møtes er en fest som du og dine venner er invitert til! Vi hører fra Guds ord, lovsynger sammen og treffer kjentfolk. Etter gudstjenesten åpner vi kiosken vår nede i kjelleren hvor du kan henge, prate, spille eller drive med andre aktiviteter.

I ukedagene samles vi i ulike hjem til familier i menigheten. Vi ønsker å være mer enn bare en happening i helgene! Huskirkene våre er aldersbestemte grupper som er delt inn i skoletrinn. Vi kommer sammen for å lære mer om Gud, bli bedre kjent med hverandre og for å ha det gøy! Ta gjerne kontakt på mail eller facebook om du ønsker å bli en del av en huskirke. Dette er den perfekte plassen for deg å starte hvis du vil være med i GN! 

 

 

Er det noe vi virkelig liker så er det å ha det gøy sammen! Hvert halvår prøver vi å få til et større arrangement som ungdommene og deres venner kan være med på. I løpet av året har vi ellers faste arrangement som Hemsedaltur, ungdomsweekend og nyttårsfeiring. 

 Velkommen til familien vår!  

 Ta kontakt med ungdomsleder Susanne Fasseland om du har spørsmål

 

Follow us on Facebook

 

Powered by Cornerstone