Høstsemesteret er modent

Høstsemesteret er modent

Også denne høsten er høsten moden, skal vi ta Jesus på ordet. Vi går inn i et nytt høstsemester med forventning om hva Gud vil gjøre i Bedehuskirken og i byen.

Etter Stammefeiring i vår opplevdes et felles kall til bønn. Guds folk trenger å være på kne. Bedehuskirken skal med rette kalles et «Bønnens hus». I høst vil det være 7-8 bønnesamlinger hver uke som er åpne for alle. Noen samlinger vil være morgenbønn på kontoret, mens andre vil være korte bønnesamlinger i ulike hjem på kveldene. Mer info kommer!

 

Annenhver søndag, i oddetallsuker, samles storfamilien til gudstjeneste. I høst får vi besøk av Mal Calladine fra England. Det blir fokus på Martin Luther og reformasjonen på 3 gudstjenester i oktober/november for å markere 500 år siden noen våget å ta til orde og kjempe for de grunnleggende sannhetene som vi tar for gitt: Skriften alene! Kristus alene! Nåden alene! Troen alene! Til Guds ære alene! Guds Ord kan leses og tolkes av alle! Og alle kristne er prester!

 

DNA-samlingene er de viktigste fellessamlingene for de som tilhører Bedehuskirken. De er 19. september og 3. oktober. Fokuset vil være fellesskap - å hjelpe huskirkene å være huskirker. Disse samlingene er både for folk som er i huskirker og folk som ikke er det. Det er rundt 60 personer i menigheten som ikke er en del av en huskirke. Alle kristne har behov for et nært fellesskap. Kanskje det denne høsten kan startes nye huskirker og nye uttrykk for fellesskap?

 

Damene bygger fellesskap på Helaften@Home den 28.oktober, mens mennene reiser på sin tradisjonelle mannsweekend 3-5.november der lovsangen står i taket og tårene sitter løst. I år får mennene besøk av selveste Stefaan Hugo fra Sør-afrika! Og selveste Jarle Mong går god for ham!

 

Vi gleder oss til Jens Petter Jørgensen kommer på besøk og utfordrer oss på å snakke ærlig om livet tirsdag 21. november. Og vi avslutter høstsemesteret på Julaften med å feire at Gud ble 100% menneske som oss!

Powered by Cornerstone