GN weekend

GN weekend

Nok en tur, nok en suksess! Ungdommene i Bedehuskirken er en fest! For et par helger siden var vi 49 stk. på tur til Lunden Leirsted i Sokndal, en leirplass uten dekning. Den primitive tilværelsen førte til at senteret sto tomt på dagtid på grunn av alle ungdommene som var til vann og fjells for å jakte på 3 eller 4G. De heldigste klarte å redde «snap-streaken» så de ikke mistet alle dagene sine. 

Vi brukte masse tid sammen gjennom felles måltider, møter, fotball i hallen og ikke minst den berømte «elgjakten» lørdags natt: Alle ungdommene ble delt inn i jaktlag for å fange «kate moose», «sjokolade moose», «skogens kongle», «skogens konge», «jølle» og «elgvis prestley», som var ulike ledere verdt mellom 100 og 600 kg. 

GN weekend

 

 

 

GN weekend

På møtene snakket Susanne om merkelapper, hva vi lar oss påvirke av og det faktum at vi skal være annerledes. Vi ønsker først og fremst å la Gud påvirke oss gjennom relasjonen vår til Han og gjennom Bibelen. Vi ba for hverandre, og under møtene var det også mulighet for forbønn. En jente med smerter i korsryggen ble helbredet! 

Helgen var over på et blunk, men vi gleder oss allerede til neste år: Liland 2018 here we come! 

GN weekend
Powered by Cornerstone