Bønn

Navnet «Bedehuskirken» forplikter. Vi er en kirke som først og fremst skal være et bedehus - et bønnens hus - et folk som ber. Det eneste bønnerommet som finnes på Saron er et knøttlite kott som er så godt gjemt at de færreste vet at det finnes. Det ble ikke brukt, så nå er det blitt omgjort til lager…

Gud kaller oss til bønn. Det er på Gud sitt hjerte at vi skal bli et bønnens folk. Når Gud kaller til noe, så kommer initiativet fra Gud, og det forventes en respons fra oss. Vi vil respondere på Guds kall. Derfor kommer det folk på besøk som snakker om bønn for å inspirere oss til å respondere på kallet. Jan Torland var på besøk for noen uker siden og inspirerte til å be konkret, be utholdende, og forvente at Gud vil svare. På søndag kommer Jon Steinar Kjøllesdal på besøk, daglig leder av nasjonalt bønneråd, og skal snakke om å gå i forbønn for folk, situasjoner, områder og land. La oss be om at Gud får fortsette å gi oss bønnens ånd og forme oss til virkelig å være et «bede-hus».

For et par uker siden var staben i Bedheuskirken med på Nasjonal Bønnekonferanse på Grimerud Gård.Det oppleves godt om å stå sammen i bønn.

Vil oppmuntre deg til å oppsøke Han i bønn og gjerne kollektivt sammen med andre.

Vi har åpne bønnemøter på kontoret vårt i Meirigata 11 hver mandag, tirsdag og torsdag fra 08.30-09.00. Dette er for alle som vil.