Høstsemesteret i Bedehuskirken

Det vil bli en spennende høst med gudstjenester i Bedehuskirken. En herlig blanding av egne talere krydret med gode gjester gir oss mye å glede oss til.

Gud vil forme oss til å bli et BØNNENS FOLK! Dette er ikke en liten ting som skjer over natten, og det finnes heldigvis folk som kan hjelpe oss på veien. I den lange vandringen mot å bli et bønnens folk kommer Jan Torland og Christina Helland på besøk for å dele sine tanker og erfaringer om bønn.

I høst ønsker vi også å sette fokus på, og løfte Bibelen opp til der den hører hjemme - som Guds Ord til oss, inspirert og innåndet av Gud selv, og samtidig skrevet av ufullkomne mennesker - forstå det den som kan... Vi lever i en tid der Bibelens autoritet er på tiltalebenken. Hvordan vi forholder oss til Bibelen og hvilket syn vi har på den vil påvirke hvordan vi tolker den. Denne høsten vil det være en gudstjeneste-serie over 3 gudstjenester som setter fokus på Bibelen. Denne serien vil forhåpentligvis inspirere oss til å lese og leve, og gi oss en trygghet på at Bibelen er fullt og helt til å stole på. Jarle Mong, Kent Tjelta og Torstein Bjorland former denne serien, med bidrag fra selveste Sofie Braut - kan det bli bedre?

Som om ikke det var nok - vi får til og med besøk fra det store utland. Mal Calladine fra England kommer. Mannen med den helt særegne latteren som helt sikkert vil forlenge livet (3-års livsgaranti eller kollekten tilbake hvis det viser seg at latteren ikke forlenger livet…)

Vi gleder oss!