Frilager & utstyrspool

De siste årene har Bedehuskirken administrert Time Kommune sin utstyrspool. Denne utstyrspoolen ble startet som et tiltak for å ta på alvor barnefattigdom og lønnsulikheter i kommunen. Her har hvem som helst kunnet låne diverse vinterutstyr helt gratis.

For å utvikle denne poolen videre og for å gjøre den enda mer tilgjengelig har den nå blitt en del av frilager.no. Frilager er en frivillig organisasjon som har en visjon om å gjøre det lettere for alle folk å komme seg ut i naturen. Her er det mulig å booke mye forskjellig utstyr fra ulike steder i regionen, også fra lageret vårt i Bedehuskirkens kontorer. For privatpersoner vil det koste en liten sum å låne utstyr, mens for frivillige organisasjoner er det halv pris. Vi ønsker fortsatt at folk som har behov for det skal få låne gratis.Foreløpig er det mulig å låne langrennsski, skøyter, tursekker, sykkelhjelmer og alpinthjelmer.

Dette lageret ønsker vi å utvikle med enda mer utstyr. Har du noe utstyr som er av god kvalitet som du vil donere til Time Kommunes utstyrspool, så er det mulig å levere dette til Bedehuskirkens kontorer i Meierigata 11.

Frilager & utstyrspool