Bedehuskirken gir videre det Gud har gjort hos oss

Vi i Bedehuskirken er så heldige at vi får være involvert i endringsprosessene til 6 andre bedehus. For oss er dette en mulighet til å gi videre noe av alt Gud har gitt oss over de siste 15 årene. Futurum er det rammeverket vi har etablert for å kunne hjelpe og tjene andre bedehus best mulig, og det er et læringsfellesskap med 2 samlinger i året og veiledning mellom samlingene. Bedehuskirken designer samlinger slik at ledelsen fra de ulike stedene skal kunne ha de beste samtalene om de viktigste tingene. Tredje samling i den pågående prosessen er på Indremisjonsforbundet sin Lederkonferanse 9. til 11. november.

Den Futurum-syklusen vi nå er vertskap for strekker seg over 3 år og består av 6 samlinger samt veiledning. En slik prosess er designet for å hjelpe de ulike teamene å gjøre prioriteringer og være en hjelp for at gode intensjoner blir virkelige. Bedehusene som er med er: Bore bedehus, Bygstad bedehus, Egersund misjonshus, Inn-kyrkja på Lye, Riska bedehus og Tonstad bedehus.

Video fra samlingen i april 2018

Vi jobber nå med å kartlegge om det er behov for å starte en ny syklus med 5-10 nye bedehus. Dette gjør vi fordi behovet for hjelp og veiledning er stort og vi ønsker å legge til rett for å hjelpe flest mulig. ImF sentralt er for øyeblikket med på å finansiere dette slik at Thomas kan bruke halvparten av sin arbeidstid på å lede Futurum