Lederkonferanse

Lederkonferanse

9.-11 november arrangerer Indremisjonsforbundet sin årlig lederkonferanse på Straume, utenfor Bergen. Dette er en konferanse for ansatte og frivillige som tar del i ansvar for lokalt arbeid på bedehuset på sin hjemplass. Det ventes nærmere 500 personer på konferansen. Gjennom undervisning, seminar, nettverk og møter er ønsket å gi konkret hjelp, videreutvikling og personlig utvikling til mennesker i tjeneste.
Fra Bedehuskirken reiser vi sammen en gjeng på 11 personer bestående av stab og frivillige ledere. Vi kommer til å være deltagende på nettverkene Futurum, Nye felleskap, Trosforsvar og Samtale og forbønn. I tillegg til nettverk samlinger er det egne seminarer. 

 Bedehuskirken er vertskap for Futurum som er et av nettverkene på lederkonferansen. Dette er den tredje samlingen med Futurum og vi gleder oss til igjen å få tilrettelegge for samtaler og prosesser. Thomas og Torstein skal også undervise på dette nettverket. 

 Vi ser frem til innholdsrike og spennende dager sammen med ledere og frivillige fra bedehus-Norge. Vær gjerne med oss i bønn, både for undervisning, ledelse, samtaler og prosesser i løpet av helgen. 

Powered by Cornerstone