Lachie McNicol blir stab

Lachie McNicol blir stab

Stabsteamet i Bedehuskirken er i endring denne høsten og vi gleder oss over å fortelle at Lachie McNicol blir en del av stabsteamet fra 1. januar 2019. Han blir ansatt i en 30% prosjektstilling frem til sommeren 2019. Hans ansvarsområde blir å utarbeide Bedehuskirkens helhetstenkning for disippelgjøring av barn og unge i alderen 0-18 år. 

Lachie og Miriam bor for tiden i Sydney, Australia, sammen med sine to jenter Emily og Olivia. Her har de bodd de tre siste årene mens Lachie har studert på Sydney Missionary and Bible College. Til jul flytter de hjem til huset sitt på Kåsen og vi gleder oss over å få familien McNicol hjem til storfamilien i Bedehuskirken. 

Vi tror at Lachie vil spille en viktig rolle i stabsteamet og for Bedehuskirken fremover. Han opplever kall i retning ungdom og han har erfaring fra ungdomsarbeid gjennom UiO og diverse menighetsarbeid. Han har blant annet tatt del i utvikling av ungdomsarbeidet i menigheten de tilhører i Sydney, og han har erfaring fra å lede ulike team på misjonsturer gjennom UiO. Av utdannelse har han en Bachelor i ledelse og har akkurat fullført en pastor-utdannelse i Sydney. 

Intensjonen vår er kunne ansette Lachie i en større stilling fra høsten av. En av hovedfaktorene for at dette blir reelt er en økning i fast givertjeneste.  

Vi ser med takknemlighet og forventning fram til å få Lachie med i stabsteamet og ønsker hele familien hjertelig velkommen hjem til Bryne og Bedehuskirken. 

Powered by Cornerstone