Momentum 2019

Momentum 2019

I år er det faktisk 10. gang vi samles til Momentum. Det gleder vi oss til! Momentum handler om å sette av ekstra tid til å lytte til undervisning, løfte fokuset bort fra eget liv over på Gud og å være sammen. Alt dette er pakket inn av 3 hele dager med mye bra innhold like før sommerferien starter. Dette blir bra. 

Momentum er som alltid Kristi Himmelfartshelgen som i år er 30. mai til 1. juni. Det er plass til 300 påmeldte på Momentum og regner faktisk med at det blir fullbooket. Vil derfor anbefale dere som skal å melde seg på mens det enda er early-bird tilgjengelig. 3. februar er early-bird slutt og det vil da være ordinær pris. 

Påmelding finner du her.

Momentum vil bli som vi kjenner det med sosiale samlinger på kveldene, barnas egen Momentum, god tid i lovsang og tilbedelse ved dagens start, matnyttig og inspirerende undervisning, måltider med gode samtaler og forhåpentligvis personlige møter med Gud. 

I år som i fjor får vi besøk av Andreas Nordli, leder av Ungdom i Oppdrag i Norge, og sammen med han kommer Alv Magnus. Vi kommer til å fokusere innholdet mot det indre livet med Gud. Dette er et vidt og stor tema, og kanskje noe vi ikke gir så mye oppmerksomhet som vi skulle. Vi tror at dagen skal være til inspirasjon og at vi skal få hjelp til å vandre med Gud inn i fremtiden. 

Powered by Cornerstone