Bak fasaden

Bak fasaden

Som mennesker har vi et behov for å bli verdsatt. Et behov for å passe inn i en gruppe, å få anerkjennelse og bli likt. Sannheten om hvem vi egentlig er forveksles ofte med hvem vi har lyst til å være. Vi danner oss fasader. Som oftest er det bare de nærmeste vennene som får lov til å komme bak sceneteppet. Den sunne fasaden handler om å sette gode grenser for seg selv i forhold til hva som skal deles med hvem, men hva skjer i eget liv når vi lar oss styre av de usunne glansbildene?

Temaet for ungdommene denne våren er "bak fasaden". Hvem er du når ingen andre ser deg? I hvor stor grad lar du deg styre i møte med andres forventninger og press? I hvor stor grad er det sammenheng mellom bildet du har skapt av deg selv og det som er sant? Hva skjer når Gud er den som får definere sannheten og bestemme din verdi?

Vi er så heldige at vi allerede har hatt besøk av Kari Fasseland og Lachie McNicol, to modne, vise disipler som modellerer ekthet og sårbarhet. Videre utover våren får vi også besøk av Cecilie Svalestad, Sam Lovell og Jarle Mong! 

Gud gjør noe i kulissene og vi gleder oss til å se frukten av det!

Powered by Cornerstone