Status fra styret

Styret ønsker å gi følgende status på fast giver kampanjen vi er i gang med:

Først ønsker vi å rette en stor tusen takk til alle som er med å gir og til dere som har respondert med å øke eller blitt giver til Bedehuskirken! Det setter vi virkelig stor pris på!

På DNA samlingene i januar satte vi i gang fast giver kampanjen for å kunne realisere et av våre mål i Scenario 2021; å ansette Lachie McNicol i en rolle rettet mot familie og ungdom.

For å kunne gå i gang med ansettelse er vi nødt til å få et månedlig løft på kr. 34 000,-

Responsen så langt er på kr. 24.900,- pr måned. Det er vi veldig takknemlig for. Dette er fordelt på 17 økninger fra eksisterende givere og 15 nye givere.

Vi er fremdeles kr. 9100,- fra målet og den summen vi trenger for å gå i gang med ansettelsen til denne stillingen. Til informasjon var FGS i januar 2019 på lave kr. 157.000,-

I denne omgang ønsker vi å rette oss spesielt til dere som er eksisterende givere og be om en vurdering på å øke ditt månedlige beløp. På DNA skisserte vi at dersom alle eksisterende givere hadde økt med kr. 350,- pr måned så hadde vi klart hele beløpet bare på dette. Vi tror og håper at mer enn bare 17% av våre eksisterende givere kan tenke seg å løfte sammen for en ny stilling rettet mot familie og ungdom.

Styret skal revurdere budsjettet 1. april og derunder stillinger, så vi hadde satt stor pris på en rask tilbakemelding.

For å øke ditt månedlige beløp, re-starte eller bli ny giver, så sender du en epost til kjersti.landro@bedehuskirken.no

Igjen, tusen hjertelig takk for at du er med å gir!

For styret,

Håkon Oma