Hele familien bidrar - del 1

Vi har alle fått noe. Alle har evner, talenter, kompetanse og gaver de kan bidra med. Bedehuskirken drømmer om å være en storfamilie der absolutt alle kommer til Jesus med det de har i hendene slik at han kan gjør mirakler med det vi gir Han.

I Bedehuskirken ønsker vi oss både spontane og organiserte bidrag. Det ene utelukker ikke det andre. For tiden satser Bedehuskirken inn i frem

tiden og vi opplever vekst på flere områder. Det er derfor avgjørende og utvikle de organiserte bidragene.

Hva bidrar du med?

Samtaleguide til huskirken kan lastes ned her

Vi ønsker oss en oversikt over de folkene som er tilgjengelige til ulike bidrag, og vi håper virkelig at du har lyst å bidra i storfamilien vår. Ved å registrere deg gjør du deg selv tilgjengelig, og neste trinn er å bli utfordret om konkrete bidrag. Gå inn i skjemaet her og registrer deg i dag.