Første gang på Momentum

Første gang på Momentum

Har du lyst å bli med på Momentum 2019, men er usikker på hva det er?  

I 2019 er det 10. gang Bedehuskirkens arrangerer Momentum. Helt fra starten av har dette vært et arrangement for Bedehuskirken og Bedehuskirkens utvida familie. Ideen har vært å samles til en feiring! Vi prøver å legge opp til god tid, mat, samtaler og kvalitet på undervisning. Midt i alt dette er tilbedelsen av Jesus og drømmen om at vi møter Han, både kollektivt og individuelt. 

Dagtid samles vi på Bedehuset Saron og dagen starter kl 09.30 med morgenkaffe for de som er glad i en tidlig start. Kl 10.00 går over i lovsang og tilbedelse frem til kl 10.45. 

Barn fra 3 år til 7. klasse blir levert og registret fra kl.10.45 til Barnas Momentum, som er barna sin egen festival (holder til på Bryne Ungdomskule). Et eget lederteam med 3-4 familier har planlagt og forberedt undervisning og masse kjekke aktiviteter. Det er også en gjeng ungdommer med som ledere. Foreldre som har barn på Barnas Momentum må bli med som hjelpeleder en sesjon i løpet av arrangementet. Dette får man beskjed om når blir i forkant av Momentum. 

For ban som er mindre enn 3 år, er det et eget lekerom i kjelleren på Saron med videooverføring.  

Alt ligger til rette for at både små og store skal ha stor glede og utbytte disse dagene. 

Det er to sesjoner hver dag; noen av disse er felles for alle og noen er delt opp der man kan velge ulike seminar. Første sesjon er fra kl 11.00 til 13.00, etterfulgt av lunsj. Andre sesjon er fra kl. 14.00 til 16.00. Det blir korte frukt og kaffepauser underveis. I lunsjen samles både små og store til felles måltid og  da er også kiosken åpen for de som har lyst å ta en tur innom der.  

Årets gjestetalere  er Andreas Nordli og Alv Magnus (begge fra Ungdom i Oppdrag) og årets tema er "Det indre livet med Gud".    

En viktig del av det som skjer på Momentum er det som skjer i relasjoner og mellom oss mennesker. De sosiale arrangementene er derfor viktige å få med seg. Torsdag ettermiddag (kl 17.00) samles alle til grillfest på Jærmuseet Vitengarden (15 min i bil fra Bryne). Grillmat serveres ved ankomst, og man kan fritt "leke seg" på hele Jærmuseet. Fredag kveld (kl 19.30) har vi Hjemmefester i flere ulike hjem.  

Det er mulig å overnatte i private hjem. Når man melder seg på velger man at man ønsker det.  Momentum har også avtale med Jæren Hotell dersom det er ønskelig med hotellovernatting (ring 51 77 11 00 og oppgi 3005hild ved bestilling av rom). 

Håper vi ses! 

Powered by Cornerstone