Festdager på Barnas Momentum

Festdager på Barnas Momentum

Barnas Momentum var tre dager spekket med feiring i takknemlighet til Han som gav oss livet. Et fantastisk Barnas team av rosa ledere har planlagt, forberedt og gledet seg. Sammen med 17 kjempegode hjelpeledere i lyseblått har vi hatt noen uforglemmelige dager med de 100 barna i gule, røde og grønne t-skjorter.  

Dagene begynte med morgensamling i aulaen på Bryne ungdomskule før det var klart for aldersbestemte grupper med forskjellige aktiviteter. 

Gul gruppe hadde sin base på ungdomskolen med hoppeslott, lekerom, ansiktsmaling og hobbyaktiviteter. Dette gjorde at barna fort fant seg til rette og en trygghet i gruppen ble tidlig etablert, mye takket Kristi Finnbakk og Hanne Opstad som var tilstede på denne gruppen hele dagen. Gymsal-lek, konkurranseløp, baking og ikke minst turen til brannstasjonen var til stor glede for den gule gjengen. 

Rød og grønn gruppe hadde et variert innhold takket være den kreative og driftige ledergjengen; Øyvind Opstad, Vegar Landro, Øystein Susort og Lache McNicol. 

Rød gruppes første utfordring var flåtebygging i sløydsalen hvor flåtene senere ble sjøsatt på speidertur i Sandtangen. Utenom dette inneholdt dagene BMX sykling, muffinsbaking, krympeplast, hinderløyper og tur til Tu skule. 

Barnas største gruppe var den grønne, eldste gjengen. Bruskassestabling, BMX sykling, krympeplast, fellesleker og dagstur med aktiviteter på fjellet var noe av innholdet for denne gjengen. 

I år valgte vi å dele undervisningsdelen for å kunne tilpasse innholdet mer til aldersgruppene. Lachie McNicol hadde undervisning og seminar for den eldste gjengen, mens Ingunn Marie Aase og Målfrid Teigen hadde for de minste barna. Vi gleder oss over å ha fått gi barna budskapet om at Jesus er livet, og litt av hva det innebærer.  Vi gleder oss over å se samholdet mellom barna, gleden i lek og aktiviteter, mye latter, nye vennskap og vi er skikkelig takknemlig for alle de lyseblå som virkelig gjorde dette til festdager for barna! 

Powered by Cornerstone