Nye ting kan bety nye utfordringer

Nye ting kan bety nye utfordringer

Det er ikke alltid like lett å starte noe nytt. Karim Boubker skriver på bloggen sin for nyoppstartede bedrifter, og deler om et vanlig tema blant de hun konsulterer: "De ville alle at deres oppstartsdrøm skulle bli en umiddelbar suksess". Problemet er at det ikke er så enkelt å starte noe nytt. Det blir gjort feil, leksjoner må læres, og suksess kommer bare til de som ikke er villige til å gi opp når utfordringer kommer.

I år starter vi opp med Awana-programmet i Bedehuskirken, og for de i den svarte gruppen inkluderer dette en oppgavebok med noen øvelser de skal fullføre mellom gudstjenestene. For foreldre til de i den svarte gruppen kan dette bety en ny utfordring: Hvordan finne en ukentlig rytme som vil fungere for familien min. For noen er dette kanskje ikke så vanskelig. En ledig ettermiddag, et ivrig barn og problemet er løst! For de fleste er det mest sannsynlig ikke like enkelt. Det kan gå noen forsøk med på å finne ut av hva som fungerer best. Det blir gjort feil, og prosessen kan bli litt frustrerende. Men jeg oppfordrer deg til ikke å gi opp! Ta dere tid som familie til å sette dere ned, be, og snakke om hvordan dere kan gjøre Awana-tiden til en suksess. Finn en rytme som fungerer for dere. Ikke forvent at det vil fungere perfekt de første gangene, men ta små skritt hver uke. 

Jeg tror virkelig at Awana-programmet vil være et positivt tilskudd til kirken og familielivet. Å samle det som skjer på søndager med det som skjer i hjemmet. Så hold på det! Det er ikke alltid like lett, men belønningen er absolutt verdt det!

Powered by Cornerstone