GN:weekend

GN:weekend

Forrige helg var vi hele 62 personer som var med på ungdomsweekend til Lunden leirsted! Vi var ekstra heldige som hadde med oss Livar og Dagfrid Haugland som reiste bort noen timer før oss og stelte i stand HJEMMELAGET pizza til vi kom frem. De var med oss hele helgen med ansvar for kjøkkenet, i tillegg til at Livar underviste og var med som "elg" lørdags kveld. En skikkelig velsignelse!

Temaet for helgen var "Kom og følg meg". Bestemmelsen om å  følge Jesus får praktiske konsekvenser i våre liv som blir synlige for andre. Ledere delte sine vitnesbyrd om hvordan det ser ut for dem å følge, og Lachie sammen med Livar og Jakob underviste hovedbolkene. Under lovsangen fikk vi lov til å be for mange ungdommer. Det var tydelig at flere ble berørt av Gud!

Dagene gikk med til møter, spill, bading, kano (og ufrivillig bading), bordklatring, fotball, volleyball og spising av godteri. Lørdags kveld var det duket for den beryktede "elgjakten", hvor ungdommene ble delt inn i jaktlag og sendt ut i skogen for å finne elg. Ulike ledere stilte som skogens konger og lot seg frivillig, men ikke uten motstand, felle av jaktlagene. Felte elger ble båret av lagene til "slaktebenken" for å få poeng. Vinnerlaget sanket 1300 kg!

Det har vært en helg full av liv og glede! Vi gleder oss allerede til neste år. 
 

GN:weekend

 

Powered by Cornerstone