Samlinger med fokus på "det ufødte liv"

Vi har alle sammen en gang vært ufødte og kan sympatisere med dem som aldri får muligheten til å bli født. Selv i verdens beste land å bo i, er det tusenvis årlig som aldri får se dagens lys. Det er et problem, men det kan også være en invitasjon til å gjøre noe med det. Midt i Bedehuskirkens visjon om å være en kirke til beste for byen, ligger en lengsel etter å være en kirke til beste for de svakeste.

"Kreativitet på sitt beste er PROBLEMLØSNING!"

Hva om vi kan se på dette betente området med nye øyne og friske perspektiv, og våge å tenke: "Hva om Gud vil gjøre noe her?" Tenk om kirken kan bety en forskjell for at noen kan bli født som ellers ikke ville blitt det! Disse samlingene skal prøve å møte disse spørsmålene med nysgjerrighet og kreativitet, i tro og tillit til at Gud, som har det største hjerte for de ufødte, også inviterer oss til å være en del av løsningen.

Det blir to samlinger i mars, og begge vil bli ledet av Torstein Bjorland, som også er initiativtaker. Torstein skriver:

"Jeg har over lengre tid kjent at Gud har pirket i meg når det gjelder å elske de ufødte i landet vårt. Jeg har fått kjenne på noe av hans hjerte for de som aldri får komme til orde, og undret over om vi som kirke kan utforske hvordan Guds kjærlighet kan vises på dette området. Disse tankene har ikke sluppet taket mens jeg har vært utenlands, og jeg opplever at Gud leder meg til å initiere noen samlinger til våren med fokus på dette."

Samlingene blir:

• mandag 16. mars kl 18-20
  • mandag 30. mars kl 18-20

Begge samlingene vil være i ungdomssalen på Saron

Det vil være en kombinasjon av bønn, samtale, og input. Disse samlingene er for alle som vil; og særlig for de som kjenner at hjertet banker litt ekstra for det ufødte liv, men også for folk som er løsningsorienterte og kunne tenkt seg å tenke høyt og synse.

Det vil ikke være påmelding, så her er det bare å dukke opp uanmeldt og ta med en venn. Men om noen har spørsmål, kommentarer, innspill eller annet, så send en epost til torstein.bjorland@gmail.com. Kom gjerne med en tilbakemelding på samme e-post om dette gir umiddelbar gjenklang hos noen.