Momentum 2020

Momentum 2020

V E L K O M M E N   til Momentum, 1.-3. mai 2020! John Harding, fra Frontline Church i Liverpool, blir med og underviser mens "BARNAS" får besøk av Viggo Klausen! Link til påmelding finner du HER

Temaet for Momentum 2020 er “refleks”. Når en lysstråle treffer et speil, eller en hammer et kne, så skjer det automatisk en refleks. Vi tror at det oppstår en slik refleks når vi åpner opp for evangeliets kraft.  Refleksene forandrer vårt indre, folk og samfunnet rundt oss.

Momentum ønsker å samle mennesker som er på samme reise og som utforsker de samme ukjente områdene. Det er relasjoner og drømmer som fører oss sammen. En del av det som skjer vil ligne på en konferanse. For oss som jobber med selve arrangementet, er alle de andre tingene minst like viktige. Det sosiale på ettermiddag- og kveldstid er avgjøende for at det som formidles på dagtid skal bli virkelighet.Pris inkluderer undervisning og seminarer, lunsj fredag til søndag og middag fredag + lørdag. Er du tidlig ute kan du sikre deg early-bird rabatt. Etter 15. mars er det ordinær pris som gjelder. 

Voksen 1090,-                                                     / 1490,- ordinær
Student og honnør 650,-                                  / 890,- ordinær 
Barn 3 - 8 år 390,-                                            / 590,- ordinær
(Barnet må være fylt 3 år og bleiefri)

Barn 9 - 13 år 550,-                                         / 750,- ordinær 
0 - 2 år Gratis

 

Powered by Cornerstone