Meld deg på DNA samlingene 22. og 29. januar

Bedehuskirken samles til DNA samlinger 22. og 29. januar. DNA-samlinger har vi fordi at sammen lærer vi av hverandre, møter Gud og blir inspirert.

DNA-samling

DNA-samlinger har vi fordi sammen lærer vi av hverandre, møter Gud og blir inspirert. Disse samlingene er viktige for oss. I Bedehuskirken setter vi det å være sammen høyt og denne prioriteringen sier mye om hvem vi er. Disse 2 samlingene i januar handler om hvordan vi ligger an i forhold til det vi siktet på fra samlingene i august. Begge samlingene vil lede inn mot dette og vi vil samtidig sette noe fokus på Scenario 2021 og vi ønsker å gi Maganr Helland tid til å fortelle sin historien om hvem han er. Hører du til i Bedehuskirken er denne samlingen for deg og er er du nye i fellesskapet vårt, er dette noe å få med seg! Som vanlig blir samlingene en kombinasjon av deling, samtale, lovsang, bønn og tapas. Dette gleder vi oss til! Påmelding åpner i begynnelsen av januar.

Bedehuskirken samles til DNA samlinger 22. og 29. januar. DNA-samlinger har vi fordi at sammen lærer vi av hverandre, møter Gud og blir inspirert. Disse samlingene er viktige for oss! I Bedehuskirken setter vi det å være sammen høyt og denne prioriteringen sier mye om hvem vi er. 

Hører du til i Bedehuskirken er denne samlingen for deg og er du ny i fellesskapet vårt, er dette noe å få med seg! 

DNA-samlingene nå i januar handler om hvordan vi ligger an i forhold til det vi siktet på fra samlingene i august. Huskirkene sitter sammen og det er avsatt plass både til huskirkene og de som for tiden ikke er endel av en huskirke. Det vil bli satt fokus på Scenario 2021; hva vi ønsker for fremtiden, prioriteringer som er gjort og økonomiske konsekvenser dette får. I tillegg vil vi høre Magnar og Christina Helland fortelle sin historien om hvem de er og hvordan veien til Bedehuskirken har vært for dem. 

Som vanlig blir samlingene en kombinasjon av deling, samtale, lovsang, bønn og tapas.  

Vi ser med forventning frem til samlingene! Meld deg på i dag på linken her

 

Powered by Cornerstone