Utendørs Helaften

Denne kvelden blir litt annerledes enn vi har vært vant til da vi skal være utendørs, på nydelige Orrehytta. Lone, som var med oss på høstens helaften, blir med og underviser og leder oss i bønn.
 

Detaljer

Helaften er damene i Bedehuskirken sin egen kveld. Her møtes vi på tvers av huskirker, tilber Jesus, noen deler fra livet og vi har god tid til å snakke sammen og bli bedre kjent med noen en gjerne ikke kjenner så godt fra før av.

Vi gleder oss over å kunne invitere til Helaften på lørdag 6. juni kl. 20.00. Denne kvelden blir litt annerledes enn vi har vært vant til da vi skal være utendørs, på nydelige Orrehytta. Lone, som var med oss på høstens helaften, blir med og underviser og leder oss i bønn. Det blir lovsang og felleskap! Ta på deg gode uteklær og et sitteunderlag.

Smittevernregler blir tatt hensyn til i både forberedelser og gjennomføring. Det er derfor kun 50 plasser og påmelding skjer på forhånd. Mat og drikke blir servert i porsjonspakker.

Gleden over å være sammen er enda større etter tiden vi har vært gjennom. Håper virkelig at du vil bli med denne kvelden! Påmelding finner du her 

Powered by Cornerstone