Covid-19 Tiltak

I Bedehuskirken ønsker vi å opptre ansvarlig i møte med Covid-19 pandemien. Vi følger jevnlig med på oppdateringer knyttet til anbefalinger og restriksjoner fra myndighetene. Dette betyr at vi inntil videre ikke kommer til å samles til gudstjeneste med storfamilien slik vi vanligvis gjør på søndag formiddag. Det vil i stede bli kveldssamlinger med bønn og tilbedelse, mens barna inviteres til egne samlingen hver 4. søndag.  Huskirkene samles i vanlig rytme og forholder seg til smittevernsanbefalinger for hjemmene.

På alle våre arrangement blir det påmelding i forkant og gjeldende smittevernsregler blir fulgt.

Smitevernsregler for våre arrangement følger under:

  • De som kan være korona-syke, har luftveissymtomer eller er i karantene kan ikke delta på våre arrangement. 
  • Hender må sprites ved inngang og en må utvise god håndhygiene. 
  • Unngå håndhilsning, klemming og unødvendig kontakt. 
  • Hold minst 1 meteres avstand.  
  • Unngå kø og opphold deg på anvist plass i lokalet. 
  • Det er begrensninger på antall folk på vårt arrangement og en må melde seg på i forkant. 
  • Ikke benytt parkeringsplassen eller gangen som sosialt oppholdssted verken før eller etter arrangement.

Det er viktig at alle som deltar på våre arrangement har lest og følger disse reglene. 

Fra bloggen
Fra bloggen
2021 er så smått i gang og Covid -19 pandemien er fremdeles endel av hverdagen vår. Regjeringens anbefalinger og retningslinjer for perioden 04.januar- 17.januar vil også få konsekvenser for Bedehuskirken sine samlinger.  
Les mer
Med bakgrunn i økt smitte i landet vårt og regjeringens anbefalinger avlyser vi arrangementer som er rettet mot voksne ut november måned.
Les mer
Denne uken har regjeringen kommet med nye anbefalinger og retningslinjer knyttet til dugnaden vi sammen står i for å bekjempe korona pandemien. 
Les mer
Torsdag 7.mai gikk regjeringen ut med nye rammer og retningslinjer omkring hvordan vi kan samles privat. Samlinger med huskirken går inn under disse retningslinjene. Det betyr at vi nå kan samles opptil 20 personer så lenge man kan følge helsemyndighetenes smittevernregler.
Les mer
I dette webinaret skal stabsteamet i Bedehuskiken bidra og dele ulike perspektiv inn i det å selv være ansvarlige for gode rutiner rundt egen vandring med Gud. Teamet ønsker å inspirer alle som ser på webinaret til å leve liv ut fra ulike forutsetninger.
Les mer
Det har nå gått fem uker siden vi alle fikk hverdagen vår endret i løpet av svært kort tid. Noen trives i tilværelsen og andre ikke. Vi reagerer veldig forskjellig på både endringene, tiltakene som er iverksatt og ikke minst det usikre langtidsperspektivet.
Les mer
Video-opptak etter webinaret 30. mars
Les mer
Video-opptak etter webinaret 16. april
Les mer
Bedehuskirken drømmer om å være en kirke til det beste for byen, og det har ikke vært en bedre tid enn nå til å leve det ut.
Les mer
«Det er viktig at vi samles selv om vi ikke kan møtes»
Les mer
Powered by Cornerstone