Ressurser/Blogg/Nyheter/Mannsweekend 2020

Mannsweekend 2020

Fredag 30.10 skjedde det noe som aldri har hendt før. Utsikten hotell i Kvinesdal fikk besøk av 86 mannfolk med hunger etter Gud, og full lyd fra mannstemmer i lovsangen.

Fredag 30.10 skjedde det noe som aldri har hendt før. Utsikten hotell i Kvinesdal fikk besøk av 86 mannfolk med hunger etter Gud, og full lyd fra mannstemmer i lovsangen.

Temaet for weekenden var: “Har du fyr?”, og med taler som gikk fra utfordring på å søke risikofylt eventyr med Gud, til hvordan forberede for endetiden. Ble vissheten om at vi trenger Gud og dyp ettertanke i spørsmål rundt talar og det som ble delt, noe som tok menn høyt og lavt, fra intro til ekstrovert oppførsel.

Her deler tre menn kort hva de sitter igjen med fra Mannsweekenden:

 

Tommy

"Årets mannsweekend var en flott opplevelse. Et kjærkomment hvileskjær i travel hverdag, der man får en følelse av at man kommer hjem. Du treffer en haug med kanonbra brødre, som deler de samme verdier, utfordringer og sårbarhet som seg selv. Det er god drøs, åpenhet og deling av liv. Undervisningen var bra, og det var god trøkk i lovsangen. Maten var slett ikke verst den heller. Gud var tilstede hele tiden, og møtte meg på flere områder. Jeg fikk satt ord på en del ting. Ikke uendret. 10 av 10"

 

Jakob

"Ein av dei styrste oasane i årshjulet er nok ein gong historie. Personleg fekk eg nok ein gong påfyll i form av inspirerande undervisning, flott lovsong, ærlige vitnespyrd og ikkje minst dei gode, personlege og tidvis djupe samtalane. Utfordringa eg fekk om å skriva litt om kva mannsweekend gjorde for meg har i desse valtider endra seg meir i retning av: Kva gjorde eg for mannsweekend?

“Don´t ask what America can do for you, ask what you can do for America” er eit slogan eg har grunna på i så måte. Hvis eg med mitt blotte nærvær har fått vore til oppmuntring, glede og inspirasjon for berre ein person, har mannsweekend vore vel verdt det!"

 

Jens

"Mannsweekend, som for min del var den fjerde i rekka, var nok en gang en suksess. Jeg liker at det er avslappet, samtidig som det er(eller kan være) beinhardt. Lave skuldre og høye forventninger som weekend-generalen så treffende sa det en gang. Når det er et miljø som gjør at jeg som traust, stolt og stødig jærbu kan stå og hulkegrine midt iblandt 85 lovsyngende menn, fordi jeg fikk erfare at Gud er min Far, er noe gjort rett. Mannsweekend er et komfortabel sted å gå ut av komfort-sonen."

Powered by Cornerstone