Ressurser/Blogg/Nyheter/Oppdatering Covid-19

Oppdatering Covid-19

Med bakgrunn i økt smitte i landet vårt og regjeringens anbefalinger avlyser vi arrangementer som er rettet mot voksne ut november måned.

Med bakgrunn i økt smitte i landet vårt og regjeringens anbefalinger avlyser vi arrangementer som er rettet mot voksne ut november måned. Det vil si at Helaften 21. november og Kall til bønn 22. november dessverre ikke blir. Helaften utsettes til 9. januar 2021.

Rådet fra kommuneoverleger i første omgang er å opprettholde planlagte samlinger for barn og ungdom under gjeldende antallsbegrensing. Vi håper derfor å kunne gjennomføre planlagte samlinger for GN og Between i denne tiden. Situasjonen kan endre seg og vi vil komme ut med ny informasjon når det nærmer seg. 

Bedehuskirken består av forskjellige mennesker i ulike livssituasjoner. I møte med Covid-19 reagerer vi også ulikt. En barnefamilie møter smittevernsrådene annerledes enn en som bor alene eller et voksent par hvor ingen barn bor hjemme lenger. De som er syke og i risikogruppen tar større forhåndsregler enn de som er friske. La oss møte de nye smittevernsrådene og folks tolkninger av disse med respekt, forståelse og raushet til hverandre. 

Powered by Cornerstone