Ressurser/Blogg/Nyheter/Blå Kors Bryne FERIEKLUBB i uke 29

Blå Kors Bryne FERIEKLUBB i uke 29

Blå Kors Bryne planlegger å arrangere gratis ferieklubb for barn mellom 9-13 år som ikke får reise på ferie. Vi ønsker å få gi disse barna en uke med mange gode opplevelser, mestring, relasjoner og minner.

Blå Kors Bryne planlegger å arrangere gratis ferieklubb for barn mellom 9-13 år som ikke får reist på ferie. Vi ønsker å få gi disse barna en uke med mange gode opplevelser, mestring, relasjoner og minner, og er i kontakt med Time kommune for å gi tilbudet til de rette barna.

Kan du tenke deg å bli med som leder eller bidra økonomisk? 

Ta kontakt med Anne Lovise Skailand på mobil 90974376 

Vipps nr. Blå Kors Bryne ferieklubb: 686957

Ferieklubben vil være fra mandag til fredag kl. 10.00 – 16.00 med unntak av torsdag til fredag hvor vi planlegger overnattingstur. Torsdag har vi opplegg på dagtid kl. 10.00-14.00. Overnattingsturen starter kl. 18.00 og avsluttes fredag kl. 13.00.

Vi kommer til å ha base i Misjonskirken, men vil for det meste være ute. 

Vi planlegger for dette opplegget:

Mandag: Bli kjent, Sandtangen, lek, grilling og kano

Tirsdag: Tryggvi Islandshestgård

Onsdag: Kongeparken

Torsdag: Pizzabaking på Dalheim gård 

Torsdag til fredag: Overnattingstur (ikke bestemt hvor, men f.eks Melsvatnet)

Vi kommer til å være 2 faste voksne og 5 faste ungdommer hver dag, men trenger i tillegg noen frivillige som kan tenke seg å bidra. Ta kontakt viss du har lyst til å bli med som frivillig leder en eller flere av disse dagene.

Vi er veldig takknemlig for at vi får låne gratis utstyr hos Frilager og Dalheim gård stiller lokale og bakerovn til fri disposisjon. For å gi disse barna en uforglemmelig uke trengs det likevel penger til noen aktiviteter, lønn til ungdommer, mat og kjøring. Håper du har lyst å bli med å gi en gave!

 

 

Powered by Cornerstone