Ressurser/Blogg/Nyheter/Kronerulling for Covid ofre i Nord-India

Kronerulling for Covid ofre i Nord-India

Vi ønsker å gjøre det vi kan for å stå sammen med våre trofaste medarbeidere i denne utrolig vanskelige situasjonen, og vil derfor invitere deg til å være med på en kronerulling for å hjelpe dem som er blitt ofre for Covid pandemien.

Kjære Venner!

Dere har sikkert alle hørt om den voldsomme Covid bølgen som feier over India i disse dager. Det er utrolig trist å lese om alle som mister sine kjære pga. mangel på oksygen og intensiv-sengeplasser. Den indiske regjeringen gikk offentlig ut i februar og proklamerte at India hadde vunnet kampen mot Covid. Så feil kan man ta...

I begynnelsen av forrige uke, mistet vi med få timers mellomrom tre UiO’ere her i Nord-India pga. Covid. Den ene, Swami Muktanand, har vi jobbet tett sammen med i nesten 20 år. Han hadde diabetes og kom seg dessverre for sent til legen da han ble smittet av Covid. Han etterlater seg et stort tomrom i vårt arbeid for å nå folk med evangeliet.

Mange andre UiOere ligger på sykehus eller er syke hjemme. Helsevesenet i India er presset langt over bristepunktet, og det bidrar til at mange av våre nasjonale UiO arbeidere også sliter med å få den medisinske hjelp de trenger. Covid medisin er ofte dyr, og de fleste ender opp på private sykehus/klinikker hvor regningen kjapt vokser seg stor.

Vi ønsker å gjøre det vi kan for å stå sammen med våre trofaste medarbeidere i denne utrolig vanskelige situasjonen, og vil derfor invitere deg til å være med på en kronerulling for å hjelpe dem som er blitt ofre for Covid pandemien. Gaven vil gå til medisiner, dekke lege- og sykehusregninger og ikke minst mat for de familiene som har brukt alt de hadde på medisinsk behandling.

Vi har som mål å samle inn 100 000 kroner til dette prosjektet, og vi håper du vil være med. Pengene vil bli sendt fra HimAdv sin konto i Norge og direkte til de familiene som trenger det mest. Vi kjører dette prosjektet i samarbeid med andre UiO ledere i Nord-India, og vil begynne overførslene så snart vi har fått oversikt over behovene.

Vil du stå sammen med oss for Covid ofre i Nord-India?

Da kan du Vippse til: 46827299

Eller sette gaven inn på HimAdv sin konto: 5183 05 21449

Vennligst merk gaven med: Covid Nord-India

Du må gjerne sende denne mailen videre til venner og kjente i ditt nettverk!

Klem fra oss

Norske UiO arbeidere i Nord-India

Powered by Cornerstone