Ressurser/Blogg/Nyheter/Gud velsignet gaven vår til Kroatia i desember! 

Gud velsignet gaven vår til Kroatia i desember! 

Takk til alle som var med å gi en gave til de fattige i Kroatia. Og spesielt takk til ungdommene i GN som stod på for å samle inn så mye penger som mulig gjennom basar, auksjon, utfordringer og oppfordringer. 
Gud velsignet gaven vår til Kroatia i desember! 

Gud velsignet gaven vår til Kroatia i desember! 

Ungdomsleder Håvard har fått rapport fra Sinisa, vår kontaktperson i Kroatia, om at pengene til julegaver til di fattige i byen Virovitiza har vært en stor velsignelse. "Vi er så velsignet siden vi kan være en velsignelse for andre." skriver Sinisa i rapporten om juleoppmuntringen de opplevde.  

Med en kald vinter i vente og forventet temperatur ned til minus 20 grader, i den lille byen i Kroatia,  bestemte Sinisa og familien seg for at gode vinterklær var smart å bruke pengene på. Han besøkte totalt 18 familier i løpet av desember. Dette er veldig fattige familier som opplever sykdom, savn av avdøde ektemenn, lite hjelp fra staten og dårlige boforhold. Sinisa, kona og barna deres kjøpte og leverte jakker, sko, skjorter, og barneklær til de ulike familiene. I tillegg tok de også med seg mat og litt god sjokolade for å oppmuntre dem ekstra i jula.  

 

Gud velsignet gaven vår til Kroatia i desember! 

De brukte tid sammen med hver familie, og besøkte de fleste flere ganger. Rundt 50 mennesker har fått besøk av disse gode samaritanene. Sinisa tar seg alltid god tid til å be og dele evangeliet med dem. La oss be om at Jesus skal skape tro i hjertene deres og føre dem til omvendelse og nytt liv!  

Sinisa planlegger å invitere alle familiene han besøkte til en samling i kirken han tjener i.  Der håper han å velsigne dem mer, leke med barna og dele om Jesus. La oss be sammen med han om at det skal gå bra og at Den Hellige Ånd skal møte opp.  

Dette har vært veldig gøy og oppmuntrende å få være en del av, for meg som ungdomsleder og for ungdommene selv. Jeg håper dere også kjenner på glede av å kunne gi av den overflod vi har til folk som ikke har det like luksus. 

Powered by Cornerstone