Ressurser/Blogg/Nyheter/Info om Momentum

Info om Momentum

Det nærmer seg Momentum. Helt fra starten av har Momentum vært et arrangement for Bedehuskirken og Bedehuskirkens utvidet familie. Ideen har vært å samles til en feiring! Vi prøver å legge opp til god tid sammen med grundig undervisning, samtaler og god mat. Midt i alt dette er tilbedelsen av Jesus og drømmen og lengten om at vi møter Han, både kollektivt og individuelt.  

På dagtid samles vi på Saron. Dagen starter kl 09.30 med morgenkaffe for de som er glad i en litt tidlig start. Kl 10.00 går  vi over i lovsang og tilbedelse frem til kl 10.45. 

Det er lov å bli med underveis i lovsangen, og hele familien er invitert.

Det er to sesjoner hver dag; noen av disse er felles for alle og noen er delt opp der man kan velge ulike seminar. Første sesjon er fra kl 11.00 til 13.00, etterfulgt av lunsj. Andre sesjon er fra kl. 14.00 til 16.00. Det blir korte frukt og kaffepauser underveis. I lunsjen samles både små og store til felles måltid og da er også kiosken åpen for de som har lyst å ta en tur innom der.   

Årets gjestetaler er Torstein fra Midtøsten og han skal undervise om "åndelige disipliner".  Torstein sier dette om temaet: "Jeg ønsker å snakke om åndelige disipliner på en frigjørende måte, ved å snakke om hvordan Gud leder oss til et stadig dypere fellesskap med han. Som kristne havner vi fort i grøfter, på den ene siden total frihet og på den andre siden bundet i loviskhet, eller mellom å gjøre for lite og å gjøre for mye. Frihet er å følge Guds ledelse, og de åndelige disiplinene er redskaper Gud bruker for at vi skal lære oss å kjenne han mer."

Barn fra 3 år til 7. klasse blir levert og registret fra kl.10.45 til Barnas Momentum, som er barna sin egen festival (holder til på Bryne Ungdomskule).  Et eget lederteam med 3-4 familier har planlagt og forberedt undervisning og masse kjekke aktiviteter. Det er også en gjeng ungdommer med som ledere. Foreldre som har barn på Barnas Momentum må bli med som hjelpeleder en sesjon i løpet av arrangementet. Dette får man beskjed om i forkant av Momentum.  

For ban som er mindre enn 3 år, er det et eget lekerom i kjelleren på Saron med lydoverføring. Alt ligger til rette for at både små og store skal ha stor glede og utbytte disse dagene.  

En viktig del av det som skjer på Momentum er det som skjer i relasjoner og mellom oss mennesker. De sosiale arrangementene er derfor viktige å få med seg.  Lørdag kveld (kl 19.00) har vi Hjemmefester i flere ulike hjem. Søndag ettermiddag (kl 17.00) samles alle til grillfest på Jærmuseet Vitengarden (15 min i bil fra Bryne). Grillmat serveres ved ankomst, og man kan fritt utforske hele Jærmuseet.

Det er mulig å overnatte i private hjem. Når man melder seg på velger man at man ønsker det.  Det er også 2 hotell på Bryne dersom det er ønskelig med hotellovernatting.  

Håper vi ses! Påmelding finner du her.

Powered by Cornerstone