Ressurser/Blogg/Nyheter/Unge voksne i Bedehuskirken

Unge voksne i Bedehuskirken

Da er vi i gang igjen med samlinger for unge voksne i Bedehuskirken. Forrige søndag var vi 40 stk som var samlet i den nye ungdomsalen til lovsang, bønn og vi hadde besøk av Kari Fasseland som delte om livet som etterfølger av Jesus. 

 Vi drømmer om at UV skal være et møtepunkt for unge voksne der vi sammen løfter opp navnet Jesus og bygger gode relasjoner. Vi ønsker at dette skal være en arena hvor vi blir utrustet som etterfølgere av Jesus, og at vi kan tjene Han med våre gaver og evner.   

Søndag 15. mai inviterer vi alle unge voksne til gudstjeneste kl. 11:00 på Saron. Etterpå blir det Åpent hus // Afterchurch kl. 14:00 hos Gunn Siri og Asle Risa i Bjønnholen 17 på Undheim. Værmeldingen ser lovende ut så inviter med deg en venn, ta med grillmat og gjerne noe til fellesskapet, så tror jeg at vi kommer til å få en god ettermiddag sammen! Grillen er varm fra kl. 14:00! 

Søndag 29. mai inviterer vi til UV-møte i etter hvert kjent stil i ungdomslokalet på Saron kl. 19:00. Da møtes vi for å lovsynge, og Lachie står for undervisningen. Etter møtet er det god tid til å drøse med gode folk! 

Powered by Cornerstone