Hei damer

Det har gått noen måneder siden damene var på Utstein kloster hotell, og delte et nydelig  døgn sammen. Jeg kjenner enda på gleden over felleskapet vi fikk dele og hva Gud gjorde

Det har gått noen måneder siden damene var på Utstein kloster hotell, og delte et nydelig  døgn sammen. Jeg kjenner enda på gleden over felleskapet vi fikk dele og hva Gud gjorde. Datoer for neste års weekend blir 11.-12 mars så det er bare å notere det i kalenderen allerede nå! 

Den 20.-23. oktober arrangeres Nordisk kvinnekonferanse på Oslofjorden Convention Center. Har du planer om en jentetur i høst så vil jeg anbefale deg å legge det til denne helgen. Det er Kvinner i nettverk som arrangerer konferansen, men denne gangen satses det større og sammen med et bredere nettverk av menigheter og organisasjoner. Både Indremisjonsforbundet og Blå Kors er med. 

Temaet for konferansen er "Oppreist". Ved inspirasjon og fornyelse ønsker en å se damer som er oppreist i Kristus, fornyet i troen og ved det kan bety en forskjell for menneskene en møter i hverdagen. Det vil være flere undervisere og lovsangsteam gjennom konferansen. 

Det hadde vært veldig gøy om vi ble en god gjeng på tur, så kan vi ikke ta en prat med damene i huskirken og venninner? Her kan en booke overnatting fra enerom til leilighet for 10, fylle opp bilen og kjøre til Sandefjord eller sette deg på flyet. Har du ikke fått med deg noen, men ønsker likevel å reise så ta kontakt med Monika Mageland

Kjersti 

 

Powered by Cornerstone