God sommer

Sommeren er her og vi håper alle ser frem til avkobling, roligere tempo og forhåpentlig varmt og fint vær. Vi er takknemlig for at Gud har skapt årstidene, og sommeren gir oss mulighet til å stoppe opp og reflektere rundt hvordan vi velger å leve livene vår. 

 

salme 139 ber kong David: "Ransak meg Gud, og kjenn mitt hjerte! Prøv meg og kjenn mine mangfoldige tanker. Se om jeg er på fortapelsens vei, og led meg på evighetens vei!" 

Sommeren er en fin tid til å be nettopp dette. Da har vi god tid til å lytte til Gud og spør smørsmål som: Hva er på ditt hjerte Gud? Hva gjør du i folkene rundt meg? Er det noen du vil jeg skal gå til? Hva skjer fremover? Er det noe du vil forberede meg på? Samtidig kommer også spørsmålene: Gud er det noe du ønsker å forandre i livet mitt? Har jeg gått feil et sted og mistet målet av syne? Sommeren gir tid til å prosessere, planlegge, ta valg og legge nye rutiner for å vandre på evighetens vei. 

Mange bruker sommeren til å lese en god bok. Bli med på å lese bibelen. Enten du har vært med før og gitt opp, ligger langt bak skjemaet, eller ikke har lest før, bruk sommeren til å komme i gang med bibellesning. Hopp eventuelt over (med god samvittighet...) det du ikke har fått lest. Gjennom hele året lengter vi til sommeren, og vi bære på minner og ønsker om hva sommeren skal være. Salme 1 beskriver hvordan du med bibellesning kan ha sommer hele livet. 

Kontoret i Bedehuskirken vil være stengt fra uke 26 til og med 31, men dere når oss på telefon eller mail hvis det skulle være noe. Før dere skrur helt av, så noter gjerne et par viktige datoer til høsten. 

Oppstart GN fredag 19. august kl 20:00 

Første gudstjeneste 21. august kl 11:00 

DNA samling tirsdag 30. august kl 19:30 

 

Ønsker dere alle en velsignet god og fredfull sommer!!

Stabsteamet

Powered by Cornerstone