Ressurser/Blogg/Nyheter/DNA: Tid for endring

DNA: Tid for endring

Det er tid for endring. Vi har kjent det lenge, og vi har brukt tid på å søke Gud for å gjøre gode endringer. 

I flere år har DNA-samlingene vært en del av Bedehuskirken sine samlinger. Vi har pleid å samles med huskirkene på Saron to ganger i august/september, to ganger i januar/februar og en gang i juni. Nå blir det en endring. 

DNA'et er fortsatt det samme. Det forandres ikke. Jesus er sentrum av Bedehuskirken, og vi ønsker at Gud skal forandre området der vi bor med evangeliets kraft. Vi tror på å være nær hverandre, trofaste mot hverandre, og ta del i hverandres liv. Dette lever vi ut i huskirkene som er vår nære åndelige familie. Sammen gjør vi disipler og følger Jesus der han sender oss. DNA'et er det samme, men DNA samlingene forandres. 

 

Fremover vil DNA samlingene fortsatt være de viktigste samlingene for de som tilhører Bedehuskirken, men samlingene deles i to og vil se slik ut: 

DNA Ledersamling 

Dette blir samling for de som leder huskirkene. Her vil vi jobbe målrettet for å legge gode planer og søke Gud for retning, ledelse og velsignelse over huskirkene. 

DNA Storfamilie 

Dette blir samlinger for alle i Bedehuskirken. Rammen rundt vil ligne slik vi tidligere har gjort DNA. Det blir bl.a lovsang, bønn, input og informasjon fra pastorteamet. De faste øvelsene som huskirkene har jobbet med, sikting og rytmer, utgår. Målet er at vi som en storfamilie får tak på hva Gud ønsker å gjøre i blant oss og at vi følger Han i dette. Vi avslutter selvsagt med tapas. 

Powered by Cornerstone