Ressurser/Blogg/Nyheter/Oppdrift Foreldre Læringsfelleskap

Oppdrift Foreldre Læringsfelleskap

Oppdrift er et læringsfelleskap for foreldre med barn fra 0-10 år, med oppstart i oktober.  Det går over en periode på 9 måneder og har som mål å støtte, oppmuntre og istandsette foreldre til deres rolle som åndelige ledere i hjemmet. 

Forskning vise at foreldre har mest innflyttelse over barne sine trosliv. Derfor ha vi lyst til å hjelpe foreldre til å stå i den viktige rollen av å være åndelig ledere for barna deres. I løpet av 9 måneder skal vi få undervisning om hvordan vi som foreldre kan skape et hjem som gir barna våre alt de trenger for å bli kjent med Jesus. I tillegg skal vi samles i smågrupper for å dele erfaringer og støtte hverandre i bønn.

"Oppdrift har vore ein kjempefin anledning til å sette fokus på den viktigaste delen av å vere foreldre: å disippelgjere ungane våre! Inspirerande undervisning, gode ressursar og oppfølgingsgrupper som gjev oss påskudd til å dele erfaringar vi kanskje sjeldan snakkar om ellers, har vore kjempefint! Eg tenker kyrkja verkeleg fungerer som ein familie når vi hjelper kvarandre å dra i samme retning, òg i trusopplæring i heimen." - Ellinor

Se nedenfor for mer informasjon eller ta kontakt med Lachie : lachie.mcnicol@bedehuskirken.no

Klikk her for mer informasjon

Klikk her for påmelding

Powered by Cornerstone