Ressurser/Blogg/Nyheter/Helaften fellesskap

Helaften fellesskap

I vår hadde vi damer et nydelig Helaften døgn. nå er det straks tid for en kveld sammen med damene i Bedehuskirken igjen. Velkommen til  Helaften felleskap.

Lørdag 17.september kl 20.00 fyller vi ungdomslokalet med damer, tilbedelse, fortellinger fra livet, felleskap og måltid. Håper virkelig du blir med! Påmelding finner du her.

Gjennom mange år har en gjeng med damer jevnlig vært samlet til bønn for kirken. Denne høsten ønsker vi å invitere flere med til bønn. Helaften bønn skjer på tirsdag 13.september og 8.november kl 18.-19.30 i ungdomslokalet. Håper vi blir mange som kan dele bønnefelleskapet disse kveldene. 

Så vil jeg også minne om: 

Den 20.-23. oktober arrangeres Nordisk kvinnekonferanse på Oslofjorden Convention Center. Har du planer om en jentetur i høst så vil jeg anbefale deg å legge det til denne helgen. Det er Kvinner i nettverk som arrangerer konferansen, men denne gangen satses det større og sammen med et bredere nettverk av menigheter og organisasjoner. Både Indremisjonsforbundet og Blå Kors er med. Har du ikke fått med deg noen, men ønsker likevel å reise så ta kontakt med Monika Mageland

Powered by Cornerstone