Ressurser/Blogg/Nyheter/Bli med på Imf Lederkonferanse

Bli med på Imf Lederkonferanse

4.-6.november arrangeres Indremisjonsforbundets lederkonferanse på Straume Forum på Sotra. I flere år har vi reist sammen en gjeng fra Bedehuskirken, det vil vi også i år. 

4.-6.november arrangeres Indremisjonsforbundets lederkonferanse på Straume Forum på Sotra. I flere år har vi reist opp en gjeng fra Bedehuskirken, det vil vi også i år. 

Konferansen er lagt opp med temabaserte nettverk som en følger gjennom helgen, egne seminarer og fellessamlinger for alle på morgen og kveld. Her er det mye god undervisning å hente fra  både nettverk, seminar og fellessamlinger. Vår egen, Sofie Braut, begynner det hele som taler på første morgenmøte og Bedehuskirken har ansvar for lovsangen på fellessamlingene.  

Vi regner med å bli ca 25-30 personer fra Bedehuskirken som reiser opp. Erfaringen viser oss at dette har vært helger som er felleskapsbyggende og veldig sosialt for oss som reiser på tur sammen fra Bedehuskirken. Vi bor på Thon Hotel Orion i Bergen sentrum og gjør noen felles måltider sammen gjennom helgen.  

Kan du tenke deg å bli med eller lurer litt på det, så ta gjerne kontakt med Kjersti. 

All informasjon om konferansen og påmelding finner du her 

Powered by Cornerstone