Ressurser/Blogg/Nyheter/Tanker fra mannsweekend

Tanker fra mannsweekend

Om det fantes en 7’er på terningen ville jeg ha gitt den til innhold og gjennomføring av mannsweekend 2022. Jeg har aldri tidligere deltatt på en helg med over 100 menn samlet til lovsang, bønn og forkynnelse.

Tanker fra mitt første møte med mannsweekend på Vaulali, 18.-20. november.

Om det fantes en 7’er på terningen ville jeg ha gitt den til innhold og gjennomføring av mannsweekend 2022. Jeg har aldri tidligere deltatt på en helg med over 100 menn samlet til lovsang, bønn og forkynnelse. Dette var likevel ikke første mannsweekend, men nr. 13 (!) i rekken. Tormod Bakkevold fra Euromission var med for andre året på rad. Han er spontan av natur og «tenker mens han snakker». Dette skaper gjenkjennelse, humør og oppleves helt ekte. Han er en farsfigur som lever tett på Jesus og brenner for misjon. Dette engasjementet opplevde jeg at smittet over på oss som var til stede. Forkynnelsen var utfordrende og tett på hverdagslivet som en Jesu disippel. 

Jeg er så glad for at mannsweekend ikke holder tilbake Guds Ånd og Kraft, men våger å vise VEIEN hjemover. Det gjør noe med oss når trosbrødre står samlet skulder til skulder for å lovprise Herrens navn. Vi fikk spillelista til lovsangen tilsendt på forhånd. Dette satte jeg stor pris på! Når vi har hørt og lært sangene på forhånd, vil vi lettere kunne delta helhjertet under lovsangen. Vitnesbyrd fra levde liv på godt og vondt, samt muligheten for forbønn, er en innertier på hver mannsweekend. I tillegg var det rom for turer i flott natur, joggetur eller fotball. Og best av alt: Den gode drøsen over bordet! 

Det eneste jeg har å klage på er at jeg ikke finner noe å klage på:-)


Beste hilsen

Yngvar Nilsen

Vikeså

Powered by Cornerstone