Podcast

Et År Med Jesus - Joh 13
17.04.2023
Et År Med Jesus - Joh 13
Svein Arne Fasseland - Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. I løpet av året skal vi fokusere på Jesu liv og lære og hvordan vi kan leve som hans etterfølgere.
Lytt nå
Dypere Røtter : De Grunnleggende Ting
21.09.2021
Dypere Røtter : De Grunnleggende Ting
Svein Arne Fasseland - Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. Denne høst skal vi utforske hva det betyr for oss som en menighet.
Lytt nå
La oss ikke falle i fristelse
De forstod ikke noe...
04.03.2019
De forstod ikke noe...
Å høre Gud kan være vanskelig. Det viktigste vi kan gjøre er å gjøre oss tilgjengelige for Han. Sette oss selv i en posisjon hvor vi er på «Hans bølgelengde». Fastetiden er en gave til oss, en mulighet til å velge noe bort for å søke Guds nærhet.
Lytt nå
Men da jeg ble voksen....
08.01.2018
Men da jeg ble voksen....
Et nytt år gir oss anledning til refleksjon og ettertanke. Det sies at alder og visdom følger hverandre, noen ganger virker det som at alderen kommer alene. Hva lærte jeg i året som ligger bak oss, på hvilke områder var det vekst i livet mitt og hvor ønsker jeg å se vekst i 2018?
Lytt nå
1 - 5 av 6
Powered by Cornerstone