Podcast

Bibelen - Del 2

Den gamle sannheten om at hele Bibelen er Guds fullkomne ord er ikke lenger allment akseptert. På kort tid har mange gradvis begynt å tro at Bibelen bare inneholder Guds Ord. Hva en tenker at Bibelen ER påvirker hvordan en leser det som står der. Holder det fortsatt å tro at hele Bibelen fortsatt er like sant i 2018 som når den først ble skrevet?

Les mer

Grunnutrustningen - del 3: Oppstandelse fra de døde og evig dom

I militæret får man utdelt en grunnutrustning som man er helt avhengig av for å komme seg gjennom. Hebreerbrevet kapittel 6 snakker om grunnutrustningen for disipler av Jesus. Denne grunnutrustningen er lik for alle, samme hvilken personlighet og utrustning en har. De to siste elementene heter Oppstandelse fra de døde og Evig dom.

Les mer

Grunnutrustningen del 2: dåp og håndspåleggelse

I militæret får man utdelt en grunnutrustning som man er helt avhengig av for å komme seg gjennom. Hebreerbrevet kapittel 6 snakker om grunnutrustningen for disipler av Jesus. Denne grunnutrustningen er lik for alle, samme hvilken personlighet og utrustning en har. De to neste elementene er dåp og håndspåleggelse.

Les mer

Grunnutrustningen - del 1: Omvendelse og tro

I militæret får man utdelt en grunnutrustning som man er helt avhengig av for å komme seg gjennom. Hebreerbrevet kapittel 6 snakker om grunnutrustningen for disipler av Jesus. Denne grunnutrustningen er lik for alle, samme hvilken personlighet og utrustning en har. De to første elementene heter Omvendelse og Tro.

Les mer
Powered by Cornerstone