Podcast

Palmesøndag - Et møte med Kongen
15.04.2019
Palmesøndag - Et møte med Kongen
“Palmesøndag er kanskje et velkjent bilde fra Bibelen, men vi trenger å stoppe opp, se, og lytte nøyere etter: for hvem er Han, denne mektige kongen som gir avkall på all ytre prakt for å redde oss menneske? Det ligger noe i luften på palmesøndag: Et grenseløst håp, et ekko av gamle profetier, og den brusende jubelen i Salomos Høysang.”
Lytt nå
Om å bryte opp
10.12.2018
Om å bryte opp
"Verdens mest utenkelige oppbrudd: Gud ble menneske! Det hadde vært tryggere å la være. I vår lengsel etter komfort og i vår søken etter trygghet, så inviterer Gud oss til å bryte opp, slik han brøt opp, og krysse noen grenser for evangeliet, og erfare friheten og gleden i et liv i tillit til Ham."
Lytt nå
Advent hele året
Bibelen - Del 3
12.11.2018
Bibelen - Del 3
Den gamle sannheten om at hele Bibelen er Guds fullkomne ord er ikke lenger allment akseptert. På kort tid har mange gradvis begynt å tro at Bibelen bare inneholder Guds Ord. Hva en tenker at Bibelen ER påvirker hvordan en leser det som står der. Holder det fortsatt å tro at hele Bibelen fortsatt er like sant i 2018 som når den først ble skrevet?
Lytt nå
En bønnereise
29.10.2018
En bønnereise
Vi er på en bønnereise både som enkeltpersoner og fellesskap, hvor utgangspunktet er Gud, og hvor vi stadig kan vokse og få nye erfaringer når det gjelder bønn for både det nære og det fjerne.
Lytt nå
1 - 5 av 24
1 2 3 4 5 Neste
Powered by Cornerstone