Podcast

Hva er dine Gode nyheter?

Hvilke budskap er det vi bærer i møte med mennesker rundt oss? Hva er Gud har gjort i våre liv som vi ved det er bærere av?

Les mer

Ta vare på din Sjel

Den kortvarige tilfredstillelsen av å vise andre hva vi lykkes med er ingenting sammenlignet med det langvarige frukten av å investere i å ta vare på vår sjel.

Les mer

Gi oss større Tro

Vi trenger en ny trosbevegelse i Norge! Ikke en kopi av trosbevegelsen på 80- og 90- tallet, men en ny bevegelse av Guds folk som hører Guds Ord og handler på det.

Les mer

Gud elsker meg der jeg er

Gud elsker meg der jeg er, ikke der jeg tenker jeg burde vært. Gud vil ha et oppriktig hjerte. Derfor kan vi frimodig være i stadig dialog med Gud der vi er og på den måten gi Gud plass til å lede, forme, forvandle og skape noe nytt. Jesu tok på seg all vår synd og skyld. Djevelen anklager. Gud står med åpne armer.

Les mer

Begynnelser

«2017 blir feiret som reformasjonens 500-årsjubileum. Som kirken trengte å bli reformert, trenger vi som etterfølgere av Jesus å bli reformert på nytt. Nye begynnelser er alltid en mulighet til å endre kurs eller å gå støere mot det som du egentlig ønsker.»

Les mer
Powered by Cornerstone