Podcast

Men da jeg ble voksen....

Et nytt år gir oss anledning til refleksjon og ettertanke. Det sies at alder og visdom følger hverandre, noen ganger virker det som at alderen kommer alene. Hva lærte jeg i året som ligger bak oss, på hvilke områder var det vekst i livet mitt og hvor ønsker jeg å se vekst i 2018?

Les mer

Gud er God!

Når sa du sist til deg selv eller andre at, Gud er god? Var det fordi livet smiler til deg eller var det i en vanskelig situasjon? Budskapet fra den forfulgte kirke er at Gud er god tross all motstand og lidelse. Dette har vi kanskje noe å lære av i trygge Norge?

Les mer

Løgnene i den kristne bevegelsen

Gud gir oss et nytt liv, og veien dit er å legge ned våre egne. I praksis vil det si å slippe det frigjørende evangeliet helt inn i livene våre. Da vil vi skjønne hvem vi er i Han, og kunne erfare varig endring.

Les mer

Reformasjon del 3 - Hvem har rett, Paulus eller Jakob?

Luther var tydelig på at han likte noen bøker i bibelen bedre enn andre. Jakobs brev hadde han lite til overs for, og mente at det umulig kunne være inspirert av Gud. Dette var hans store feil og konsekvensen av dette har fulgt mye av kirken siden. Hvordan forholder vi oss til tro og gjerninger?

Les mer

Reformasjon del 2 - Amazing Grace

Jesu stedfortredende nåde er det største av alle under. Tenk at vi er gjort rettferdige! Nåden er så naturstridig at den kan være vanskelig å akseptere, vi vil så ofte hjelpe til og bidra litt vi også. Det er ikke slik at Nåden var noe vi erfarte en gang, nåden virker i oss. Vi er ikke bare frelst fra noe, vi er også frelst til noe. En del av nåden er at vi kan få gå i gjerninger Gud allerede har lagt ferdige for oss.

Les mer
Powered by Cornerstone