DNA-samling 2. juni

Denne gangen blir DNA-samlingen digital, men vi trenger likevel at alle som skal være med melder seg på
 

Detaljer

Tirsdag 2. juni kl 20:00 er det DNA-samling for alle huskirkene i Bedehuskirken. DNA-samlingene er noe vi gjør for å hjelpe huskirkene å være huskirker. Vi har nå vært gjennom en tid der huskirkene har vært viktigere enn noen gang før. Samlingen skal være slik dere kjenner den, og skal i aller størst grad handle om at hver huskirke skal få noen rammer til å snakke om hvordan ting er i deres huskirke.

Vi skal legge til rette for at huskirkene får snakket om hvordan skoleåret 2019/20 har vært i deres huskirke. Det er viktig både å snakke ærlig om det som kan bli bedre, samtidig som vi gleder oss over det vi har lykkes med. Kanskje det trengs å gjøre noen justering frem mot et nytt skoleår? I tillegg til øvelser vil pastorteamet dele litt om hvordan høsten 2020 kommer til å se ut, og hva vi opplever Gud sier til oss i denne tiden.

Denne gangen blir DNA-samlingen digital, men vi trenger likevel at alle som skal være med melder seg på. Verktøyet vi bruker for denne samlingen gir oss mulighetene til å sette alle som deltar opp i grupper slik at dere kan ha samtalene i deres huskirke. Det er også mulig at hele deres huskirke samles i en stue og sammen følge DNA-samlingen (huspastorene vil få info om hvordan vi gjør det).

Uansett hvilken av disse 2 måtene dere velger, trenger vi at absolutt alle som skal på DNA-samlingen melder seg på her. 

 

PS: DNA-samlingen denne gang begynner kl 20:00!

 

Powered by Cornerstone