Teamet

Stabsteamet

Staben i Bedehuskirken er ansvarlig for den daglige drift og ledelsen i Bedehuskirken.

ImageKjersti Landro

kjersti.landro@bedehuskirken.no

+47 415 62 567

Som utvandrende fra Frekkhaug kom Kjersti til Bryne i 2006 sammen med sin ektemann og fotballproff, Vegar. Hun er i dag stabens anker; en naturlig omsorgsperson og driftig duracell-kanin med følelsene på utsiden. På hjertet ligger lengselen etter å se andre mennesker komme til tro på Jesus. Dette driver henne i pastortjenesten så vel som i familielivet.

ImageThomas Rake

thomas.rake@bedehuskirken.no

+47 958 47 851

Gode venner og god kaffe (58,3 g; 943 ml vann på 93,7 grader i 3,24 minutter) og livet er bra for Thomas. Thomas er gift med Mari og har 3 fantastiske barn, og han har vært pastor i Bedehuskirken så lenge noen kan huske. Han er en fantastisk vert og kan ofte bli funnet sittende ute i hagen ved bålpannen til langt på natt... mest sannsynlig med slips på.

ImageMagnar Helland

magnar.helland@bedehuskirken.no

+47 990 28 690

Siden han begynte i teamet i 2019, skjønte Magnar snart at han trengte en el-sykkel for å ta den lange reisen fra Klepp hver dag. Nå har han energien når han kommer til kontoret for å forbløffe oss med trommeferdighetene hans. Han er en mann med et ekte hjerte for tilbedelse, og han har en avslappet natur som han plukket opp i sine dager på Hawaii med UIO.

ImageLachlan McNicol

Generasjonspastor

lachie.mcnicol@bedehuskirken.no

+47 940 81 595

Lachie er fra Australia, gift med Miriam og far til Emily og Olivia. Etter teologi utdannelse begynte Lachie som generasjonspastor i Bedehuskirken i januar 2019. Som alle fra Australia er Lachie en fest å være sammen med! Lachie har også alltid stålkontroll på alle tilbudskampanjene i områdets dagligvarebutikker. Han sier selv han er litt under nivå til å vinne klubbmesterskapet i golf. Og, ja en god del timer brukes på golfbanen.

ImageSusanne Fasseland

Ungdomsleder

susanne.fasseland@bedehuskirken.no

+47 454 16 098

Susanne er fra Bryne og har vært leder for ungdommene i Bedehuskirken siden 2014. Susanne nyter fortsatt ungdomslivet med rangling, glowsticks og god stemning. Hun har et stort hjerte for at ungdommene skal få kjenne og leve nær Jesus. Etter to frieri fra Jakob var Susanne endelig klar for bryllup. Som den driftige organisatoren hun er med mange jern i ilden, var bryllupet planlagt og gjennomført på 3 måneder.

ImageHilde Birkeland

Events, Minidisipler

hilde.birkeland@bedehuskirken.no

+47 414 10 680

Hilde kommer fra Hovsherad og ble endel av stabsteamet i 2014. Hennes varme vesen, omsorg for alle og blikk for detaljer er til stor glede både for stab og storfamilien i Bedehuskirken. Hun er en mester i organisering og har et brennende hjerte for ekteskap, barn og familier. På hjemmebane er de en aktiv tenåringsfamilie som synes livet er best ute; på fjellet, rundt bålet, i hengekøya eller blant barna i Kenyas slumområde.

ImageAsle Undheim

Teknisk

asle.undheim@bedehuskirken.no

+47 992 99 654

Asle kommer fra Undheim (les Onnai). Han er svoren nynorsk-mann, og her om dagen når vi spurte hva han hadde gjort i helgen, fant han frem mobilen for å vise bilder. Vi fikk da servert noen "our-of-this-world" fortellinger om kyr, kalver og hvordan livet på garden hadde vært siste helgen. Asle er en bønne-mann og har en utholdenhet og langsiktighet i sitt forhold til Gud som er forbilledlig.

ImageTone Vold

Futurum

tone.vold@bedehuskirken.no

+47 918 81 818

Tone er fra Bryne, og etter noen år i utledighet fikk hun i 2016 med seg mann og 3 barn hjem til løfteslandet igjen. Tone leder lovsang og er opptatt av at vi pleier fellesskapet med Gud. Hun smiler mye, og trekker i de usynlige trådene i Futurum; slik at alt til en hver tid fungerer slik det skal.

Beathe Laland

beathe.laland@bedehuskirken.no

Beathe kommer fra Figgjo. Hun er ei smilende og sprudlende dame som elsker å være sammen med Jesus. Farger gjør henne glad og hun er ikke redd for å svinge malerkosten i det rosa malingsspannet! Beathe har et fantastisk tjenersinn, hun er god på system og orden til gleder for alle oss på kontoret.