Være Mine Vitner: Høsten er Klar
14.05.2024
Være Mine Vitner: Høsten er Klar
Lachie McNicol - I løpet av de siste tre år har vi satt fokus i vår undervisning om hvordan vi kan være en menighet med dypere røtter i Jesus og hans ord. Nå i våren 2024 skal vi høre om Jesus sitt kall om å være hans vitner og hvordan vi kan være folk som er klar for å dele det gode nyheter til de rundt oss.
Være Mine Vitner: Håvard Haugland
07.05.2024
Være Mine Vitner: Håvard Haugland
Håvard Haugland - I løpet av de siste tre år har vi satt fokus i vår undervisning om hvordan vi kan være en menighet med dypere røtter i Jesus og hans ord. Nå i våren 2024 skal vi høre om Jesus sitt kall om å være hans vitner og hvordan vi kan være folk som er klar for å dele det gode nyheter til de rundt oss.
Være mine vitner: Magnar Helland
16.04.2024
Være mine vitner: Magnar Helland
Magnar Helland - I løpet av de siste tre år har vi satt fokus i vår undervisning om hvordan vi kan være en menighet med dypere røtter i Jesus og hans ord. Nå i våren 2024 skal vi høre om Jesus sitt kall om å være hans vitner og hvordan vi kan være folk som er klar for å dele det gode nyheter til de rundt oss.
Være mine vitner: Vegar Landro
18.03.2024
Være mine vitner: Vegar Landro
Vegar Landro- I løpet av de siste tre år har vi satt fokus i vår undervisning om hvordan vi kan være en menighet med dypere røtter i Jesus og hans ord. Nå i våren 2024 skal vi høre om Jesus sitt kall om å være hans vitner og hvordan vi kan være folk som er klar for å dele det gode nyheter til de rundt oss.
Være Mine Vitner: Urstad familie
05.03.2024
Være Mine Vitner: Urstad familie
Inger, Endre og Markus Urstad - I løpet av de siste tre år har vi satt fokus i vår undervisning om hvordan vi kan være en menighet med dypere røtter i Jesus og hans ord. Nå i våren 2024 skal vi høre om Jesus sitt kall om å være hans vitner og hvordan vi kan være folk som er klar for å dele det gode nyheter til de rundt oss.
1 - 5 av 113
1 2 3 4 5 ... 23 Neste