Podcast

Forbønnens Tjeneste

Bønn er mer enn personlig bønn. Vi har også fått forbønnens tjeneste der vi kan gå i forbønn for folk og land, for samfunn og kommunestyrer, og være med å be om at Guds vilje må skje på hvert sted.

Les mer

Grunnutrustningen - del 3: Oppstandelse fra de døde og evig dom

I militæret får man utdelt en grunnutrustning som man er helt avhengig av for å komme seg gjennom. Hebreerbrevet kapittel 6 snakker om grunnutrustningen for disipler av Jesus. Denne grunnutrustningen er lik for alle, samme hvilken personlighet og utrustning en har. De to siste elementene heter Oppstandelse fra de døde og Evig dom.

Les mer

Grunnutrustningen del 2: dåp og håndspåleggelse

I militæret får man utdelt en grunnutrustning som man er helt avhengig av for å komme seg gjennom. Hebreerbrevet kapittel 6 snakker om grunnutrustningen for disipler av Jesus. Denne grunnutrustningen er lik for alle, samme hvilken personlighet og utrustning en har. De to neste elementene er dåp og håndspåleggelse.

Les mer

Grunnutrustningen - del 1: Omvendelse og tro

I militæret får man utdelt en grunnutrustning som man er helt avhengig av for å komme seg gjennom. Hebreerbrevet kapittel 6 snakker om grunnutrustningen for disipler av Jesus. Denne grunnutrustningen er lik for alle, samme hvilken personlighet og utrustning en har. De to første elementene heter Omvendelse og Tro.

Les mer
Powered by Cornerstone