Bønnens gave - Magnar Helland
11.06.2024
Bønnens gave - Magnar Helland
Magnar Helland - I forbindelsen med Hele Rogaland Be, Magnar dele fra hans erfaring om den gaven som bønn er for oss. Med en bibelsk verdenssyn, bønn skal aldri bli en religiouse byrde, men heller en gave til å hjelpe oss i det kallet til å råde over jorden og være en velsignelsen til alle folkeslag.
Være Mine Vitner: Høsten er Klar
14.05.2024
Være Mine Vitner: Høsten er Klar
Lachie McNicol - I løpet av de siste tre år har vi satt fokus i vår undervisning om hvordan vi kan være en menighet med dypere røtter i Jesus og hans ord. Nå i våren 2024 skal vi høre om Jesus sitt kall om å være hans vitner og hvordan vi kan være folk som er klar for å dele det gode nyheter til de rundt oss.
Være Mine Vitner: Håvard Haugland
07.05.2024
Være Mine Vitner: Håvard Haugland
Håvard Haugland - I løpet av de siste tre år har vi satt fokus i vår undervisning om hvordan vi kan være en menighet med dypere røtter i Jesus og hans ord. Nå i våren 2024 skal vi høre om Jesus sitt kall om å være hans vitner og hvordan vi kan være folk som er klar for å dele det gode nyheter til de rundt oss.
Være mine vitner: Magnar Helland
16.04.2024
Være mine vitner: Magnar Helland
Magnar Helland - I løpet av de siste tre år har vi satt fokus i vår undervisning om hvordan vi kan være en menighet med dypere røtter i Jesus og hans ord. Nå i våren 2024 skal vi høre om Jesus sitt kall om å være hans vitner og hvordan vi kan være folk som er klar for å dele det gode nyheter til de rundt oss.
Være mine vitner: Vegar Landro
18.03.2024
Være mine vitner: Vegar Landro
Vegar Landro- I løpet av de siste tre år har vi satt fokus i vår undervisning om hvordan vi kan være en menighet med dypere røtter i Jesus og hans ord. Nå i våren 2024 skal vi høre om Jesus sitt kall om å være hans vitner og hvordan vi kan være folk som er klar for å dele det gode nyheter til de rundt oss.
1 - 5 av 114
1 2 3 4 5 ... 23 Neste