Dypere Røtter - Tegn på Liv : del 2
25.01.2022
Dypere Røtter - Tegn på Liv : del 2
Magnar Helland - Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. Denne høst skal vi utforske hva det betyr for oss som en menighet.
Dypere Røtter - Tegn på Liv : del 1
29.11.2021
Dypere Røtter - Tegn på Liv : del 1
Dypere Røtter - Til Alle Folkeslag
15.11.2021
Dypere Røtter - Til Alle Folkeslag
Dag J. - Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. Denne høst skal vi utforske hva det betyr for oss som en menighet.
Dypere Røtter - Lignelsen om Såkornet
01.11.2021
Dypere Røtter - Lignelsen om Såkornet
Kjersti Landro - Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. Denne høst skal vi utforske hva det betyr for oss som en menighet.
Dypere Røtter - Life in the Spirit
18.10.2021
Dypere Røtter - Life in the Spirit
Lachie McNicol - Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. Denne høst skal vi utforske hva det betyr for oss som en menighet.
1 - 5 av 73
1 2 3 4 5 ... 15 Neste