Være Mine Vitner: Hva er evangeliet egentlig ?
19.02.2024
Være Mine Vitner: Hva er evangeliet egentlig ?
Lachie McNicol - I løpet av de siste tre år har vi satt fokus i vår undervisning om hvordan vi kan være en menighet med dypere røtter i Jesus og hans ord. Nå i våren 2024 skal vi høre om Jesus sitt kall om å være hans vitner og hvordan vi kan være folk som er klar for å dele det gode nyheter til de rundt oss.
Tre umistelige verdier for dagens bedehusarbeid - Runar Landro
05.02.2024
Tre umistelige verdier for dagens bedehusarbeid - Runar Landro
Leder for IMF, Runar Landro, i forbindelse med feiring av 125 år siden IMF ble stiftet, dele om det som er mest viktig i bedehus menigheter her i Norge.
Lytt nå
Være Mine Vitner: Hvorfor?
23.01.2024
Være Mine Vitner: Hvorfor?
Kjersti Landro - I løpet av de siste tre år har vi satt fokus i vår undervisning om hvordan vi kan være en menighet med dypere røtter i Jesus og hans ord. Nå i våren 2024 skal vi høre om Jesus sitt kall om å være hans vitner og hvordan vi kan være folk som er klar for å dele det gode nyheter til de rundt oss.
Til Alle Folkeslag - Andreas Nordli
09.01.2024
Til Alle Folkeslag - Andreas Nordli
Andreas Nordli, leder for Ungdom i Oppdrag Norge, dele hjerte hans for de unådde folkeslag i verden og presentere historier fra hans bok: Offerlammets belønning.
Mens vi Venter: Paulus
27.11.2023
Mens vi Venter: Paulus
Lachie McNicol - Temaet for gudstjenestene i Bedehuskirken høst 2023 er Mens vi venter. Målet er å bygge videre på temaet fra 2021/22 om Dypere Røtter og Ett år med Jesus 2022/23, for å se på hvordan apostlene forstod og praktiserte Jesu undervisning.
1 - 5 av 108
1 2 3 4 5 ... 22 Neste