Podcast

Bibelen - Del 1

Den gamle sannheten om at hele Bibelen er Guds fullkomne ord er ikke lenger allment akseptert. På kort tid har mange gradvis begynt å tro at Bibelen bare inneholder Guds Ord. Hva en tenker at Bibelen ER påvirker hvordan en leser det som står der. Holder det fortsatt å tro at hele Bibelen fortsatt er like sant i 2018 som når den først ble skrevet?

Les mer

Følg Rabbien

Vi tror lett at Jesus var kristen, men det var han ikke. Jesus var en jødisk rabbi! Denne rabbien sier «Kom, følg meg!» til oss fordi han tror vi kan bli lik han.

Les mer

Skapt til å Tilbe

"Latent i hvert menneske har Gud lagt et behov for å tilbe noe. Hvis vi ikke tilber Jesus, så vil vi tilbe noe annet, for vi er skapt for å tilbe. Av en eller annen grunn ønsker en allmektig Gud at mennesker lovsynger ham. Lovsang er ikke et mål i seg selv, men et middel for å gi Gud ære. Hvorfor lovsang? Fordi Han fortjener det."

Les mer

Hva er tro annet enn bønn.

Livene våre er fylt med både glede og sorg, oppturer og nedturer. Vi kan alle møte og oppleve vonde ting, men lidelse kommer ikke fra Gud. Hva gjør vi når dette skjer og hvor vil Gud at vi skal rette blikket når stormene raser.

Les mer
Powered by Cornerstone