Rotfestet: Synd og Nåde
13.06.2022
Rotfestet: Synd og Nåde
Jarle Mong - Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. Denne vår skal vi utforske var det betyr for oss å være rotfestet i Jesus Kristus og den liv vi nå leve i ham.
Rotfestet : Et Raust Liv
16.05.2022
Rotfestet : Et Raust Liv
Lachie McNicol -  Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. Denne vår skal vi utforske var det betyr for oss å være rotfestet i Jesus Kristus og den liv vi nå leve i ham.
Rotfestet - Livet som Etterfølger
05.05.2022
Rotfestet - Livet som Etterfølger
Kari Fasseland - Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. Denne vår skal vi utforske var det betyr for oss å være rotfestet i Jesus Kristus og den liv vi nå leve i ham.
Rotfestet: Et Rotfestet Liv
22.03.2022
Rotfestet: Et Rotfestet Liv
Trond Sæthren - Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. Denne vår skal vi utforske var det betyr for oss å være rotfestet i Jesus Kristus og den liv vi nå leve i ham.
Rotfestet - Helliggjørelse
07.03.2022
Rotfestet - Helliggjørelse
Lachie McNicol - Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. Denne vår skal vi utforske var det betyr for oss å være rotfestet i Jesus Kristus og den liv vi nå leve i ham.
1 - 5 av 80
1 2 3 4 5 ... 16 Neste