Podcast

Dypere Røtter - Lønnkammeret
04.10.2021
Dypere Røtter - Lønnkammeret
Sofie Braut - Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. Denne høst skal vi utforske hva det betyr for oss som en menighet.
Lytt nå
Dypere Røtter : De Grunnleggende Ting
21.09.2021
Dypere Røtter : De Grunnleggende Ting
Svein Arne Fasseland - Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. Denne høst skal vi utforske hva det betyr for oss som en menighet.
Lytt nå
Dypere Røtter : Salme 1, del 2
06.09.2021
Dypere Røtter : Salme 1, del 2
Jarle Mong - Gleden ligger i røttene. Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. Denne høst skal vi utforske hva det betyr for oss som en menighet.
Lytt nå
Dypere Røtter - Salme 1, del 1
26.08.2021
Dypere Røtter - Salme 1, del 1
Lachie McNicol - Gud kalle oss som en menighet til å forberede oss for vekst, og den forberedelse komme gjennom en prossess av å vokse dypere røtter. Denne høst skal vi utforske hva det betyr for oss som en menighet.
Lytt nå
Webinar: Pinse, en høytid for hele året
22.06.2020
Webinar: Pinse, en høytid for hele året
Ofte møter jeg mennesker som beskriver åndslivet sitt som en berg- og dalbane. Noen perioder kan oppleves som om alt er dødt, Gud virker fjern og det finnes lite eller ingen inspirasjon til å søke Gud. Andre dager igjen, kan oppleves som om vinden er i ryggen, ting glir lett og inspirasjonen er stor. Da jeg for et par uker siden fikk spørsmålet igjen om hva man skal gjøre når livet med Gud føles som om det går opp og ned, formet tankene mine raskt denne bønnen: "Far, hva svarer jeg nå? Hvordan kan jeg lede og inspirere til den bibelske sannheten som setter fri? Umiddelbart var det som om den Hellige Ånd visket noe og satte i gang en tankerekke i meg. Jeg ble litt overrasket for dette var ikke slik jeg pleide å svare på disse spørsmålene. Tankene mine gikk til Peters tale på pinsedag. Pinsen er mye mer enn en ekstra fridag. Det som skjedde på pinsedag, da den Hellige Ånd ble gitt til kirken, er noe av det mest sentrale i det å tilhøre Guds rike.  I dette webinaret skal vi se på svaret til Peter, og hvordan han i en setning staker ut en kurs for hvordan et liv i troen på Jesus skal se ut.
Lytt nå
1 - 5 av 68
1 2 3 4 5 ... 14 Neste
Powered by Cornerstone