Les Bibelen 2023

Blir du med å leser hele Bibelen i 2023? I 2022 har det vært i underkant av 50 personer i Bedehuskirken som har fulgt Bible Project sin bibelleseplan. I 2023 ønsker vi å invitere med enda flere! Blir du med?

 

Last ned Youversion bibel app

Hele Bibel i et år Leseplan > Søk i Youversion app "One Story That Leads to Jesus"

NT i et år Leseplan

 

Les Bibelen 2023 Les Bibelen 2023 Les Bibelen 2023

Livet etter Jesus kan forstås som praksiser (historisk kalt for åndelige disipliner), og vi er hver enkelt ansvarlig for å gjøre nødvendige prioriteringer for å holde praksisene. Å lese hele Bibelen på et år er ikke en praksis du bare kan plusse på alt annet du har/gjør. Det vil daglig kreve mellom 15 og 30 min av tiden din, og for å få dette til må du gjøre bevisste prioriteringer. Har du lyst å bli med må du være klar over at det må gjøres noen prioriteringer av tid for å få dette til. Vi mener at denne prioriteringen er nødvendig og god! I tillegg er dette en invitasjon; en invitasjon om å bli med på noe som er utfordrende for de fleste av oss. Ikke ta imot invitasjonen hvis du ikke har lyst, men hvis du har bare litt lyst så hiv deg med! Dette kommer til å bli utrolig spennende!

Les Bibelen 2023

BibleProject har laget en leseplan som deler bibelhistorien opp i 16 avsnitt. Hver dag lese du 2-3 kapitler og en salme fra Salmenes bok. Ideen er å lære seg å forholde seg til Bibelen som en fortelling; fortellingen om Gud og mennesker. Integrert i lesningen finner du BibelProject sine videoer, og dette er den store forskjellen. Videoene hjelper deg til å se de store linjene, og de hjelper deg å forstå innholdet bedre og sette det du leser inn i en større sammenheng. Det finnes også mengder av ressurser hos BibleProject dersom du ønsker å gå dypere.

De som vil bli med å lese Bibelen i 2023 kan bli med i en FB-gruppe, og slik være med i fellesskap av likesinnede. FB-gruppen er satt opp, og dersom du allerede har bestemt deg, er det bare å bli med! Hensikten med FB-gruppen er å prøve å gjøre dette sammen. Her kan man få oppmuntringer, og inspirasjon til å holde fokus og det vil selvsagt også være mulig å stille spørsmål og ha dialog om det man leser.

Powered by Cornerstone