"Dypere, lenger" på Momentum

Vi gjør Momentum fordi vi ønsker å samle Bedehuskirken og den utvidete familien til fest, åndelig påfyll og utrustning, og gleder oss til undervisningen vi skal få høre disse dagene.

MOMENTUM 2022

 — 

Vi gjør Momentum fordi vi ønsker å samle Bedehuskirken og den utvidete familien til fest, åndelig påfyll og utrustning. Vi gleder oss å treffe gode folk og ha samtaler og latter i lunsjen, pizzafest og grillfest. Samtidig gleder vi oss til undervisningen som vi skal få høre.

Torstein, som mange kjenner fra tiden han var pastor i Bedehuskirken, skal undervise om åndelige disipliner. Han skal ha tre sesjoner og skal snakke om personlig indre og ytre disiplin og fellesskapets disiplin. 

Torstein sier dette om temaet: "Jeg ønsker å snakke om åndelige disipliner på en frigjørende måte, ved å snakke om hvordan Gud leder oss til et stadig dypere fellesskap med han. Som kristne havner vi fort i grøfter, på den ene siden total frihet og på den andre siden bundet i loviskhet, eller mellom å gjøre for lite og å gjøre for mye. Frihet er å følge Guds ledelse, og de åndelige disiplinene er redskaper Gud bruker for at vi skal lære oss å kjenne han mer." 

 

Lørdag ettermiddag kan man velge mellom 2 ulike seminar: 

"Dypere, lenger" på Momentum

Seminar 1 - Dele hverdagstro - Lære å se alle mulighetene til å dele min enkle tro 

Tormod Bakkevold er leder av Euromission og har mange års erfaring med misjon, evangelisering og forkynnelse. Han var med på Bedehuskirken sin Mannsweekend i november 2021. Tormod har et brennende hjerte for at mennesker skal få møte Jesus og at vi skal oppdage gleden og de åpne dørene Gud gir oss til å dele evangeliet. 

"Dypere, lenger" på Momentum

Seminar 2 - Ukraina: Om å legge ned sitt liv - Arnt Jakob deler lærdommer om å følge Jesus ut i fra familiens reise til Ukraina-regionen under krigen. 

Arnt Jakob Holvik er pastor i Bergen og leder av Influx nettverket som driver med kirkeplantning og disippelgjøring i Europa. Arnt Jakob husker Stammefeiring fra "back in the days" og har relasjon til flere i Bedehuskirken. Han brenner for at mennesker skal leve et sant disippelliv gjennom bønn og studie av Ordet, og at dette leves gjennom barmhjertighetsgjerninger. 

Powered by Cornerstone