Ressurser/Blogg/Nyheter/En hilsen fra Sauda og Strand fellesskapene

En hilsen fra Sauda og Strand fellesskapene

En hilsen fra Sauda og Strand fellesskapene, som har vært med i Futurum.

Hei gode venner!

Da er det klart for Futurum igjen til helgen, noe som har vært et høydepunkt for oss de siste par årene med gode folk, gode prosesser og et felles hjerte for å være med Gud på det han gjør de ulike stedene vi kommer fra. For oss i Strand og Sauda så har dette vært til stor oppmuntring og hjelp. Det har faktisk vært så bra at siste halve året har det vokst frem et ønske om at flere må være en del et slikt felleskap. Og gjerne da også mindre steder hvor det kanskje bare er en gruppe eller noen få som brenner for at Guds rike skal komme på plassen sin, uten at en har så mye etablert struktur. Ut fra dette har vi i Strand og Sauda (og en gjeng som har reist til Flekkefjord fra Sauda), sammen med noen andre lokale menigheter i Strand, startet et tilsvarende nettverk/læringsfelleskap. Her tar vi med oss mye av det vi har lært gjennom Futurum, i et litt tilpasset format for vår del og de som blir en del av dette læringsfelleskapet. Vi hadde første samling i Sauda for to helger siden og var da representert fra 6 ulike felleskap på 5 ulike steder, alt fra 2 - 10 personer. Vanvittig inspirerende å høre hva Gud har lagt på hjertet til enkeltpersoner og grupper ulike steder og få lov til å stå sammen om det store oppdraget Han har gitt oss.  

Samtidig har vi en langsiktig horisont på dette og har derfor sett at det blir vanskelig å være en del av to læringsfelleskap samtidig. Her må jeg berømme Bedehuskirken som viser at de lever det de lærer, med å både velsigne og hjelpe oss i gang med dette, enda det betyr at vi ikke kan være med i fortsettelsen i Futurum. Men slik vi ser på det, avslutter vi ikke det vi har vært med på. Vi tar videre det vi har fått lært og erfart de siste to årene og det blir da bare et nytt kapittel. 

Samtidig blir det en nedtur å ikke få være med dere både denne helgen og neste gang. Men vi tar vare på alt det gode vi har fått fra dere alle og tar dere med videre i bønn! 

Håper dere får en fantastisk helg sammen! 

Alt godt, 

Gjengen i Sauda/Flekkefjord og Strand 

Powered by Cornerstone